Outlook 2002: Outlook Express 5 E-mail wordt niet ge´mporteerd

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 290860 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u uw e-mailberichten van Microsoft Outlook Express 5 importeert adressen en regels, alleen de adressen ge´mporteerd. Wanneer u selecteert de Outlook Express-map die u wilt importeren, verschijnt hij volgende bericht:
De map kan niet worden geopend. Als dit bestand wordt gebruikt door een andere toepassing, sluit deze en probeer het opnieuw.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als u opAnnulerenin deKies identiteitdialoog venster en klik op de map Outlook Express als de de map die u wilt importeren in de wizard importeren.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, start de wizard importeren opnieuw, en Selecteer een Outlook Express-identiteit waaruit u wilt importeren.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld aan het begin van dit artikel.

Meer informatie

Identiteiten in Outlook Express zijn vergelijkbaar met profielen in In Outlook. Als u zich buiten de huidige identiteit en meld u niet aan een andere een voordat u Outlook Express, Outlook sluit niet zeker weet welke identiteit uw e-mailberichten importeren. Tijdens het import proces ontvangt u een lijst met alle huidige identiteiten op de computer. Als u klikt opAnnuleren, betekent dit dat u een Outlook Express 4. 0 importeert e-bestand. U ontvangt vervolgens een prompt naar de map te bladeren die uw e-mailberichten bevat. Als u de Outlook Express-map klikt en Klik vervolgens opOK, lijkt het importeren normaal doorgaan, maar alleen adressen ge´mporteerd.

Uw e-mailberichten en regels importeren uit Outlook Express, voert u de wizard importeren opnieuw uit en selecteert u een identiteit waaruit u wilt importeren. Omdat u de adressen al hebt ge´mporteerd, moet u klikken op uit deAdresboek importerenhet selectie vakje in de wizard importeren wanneer u gevraagd wordt die u wordt gevraagd wat u wilt importeren. Alle e-mailberichten en regels worden vervolgens correct ge´mporteerd uit Outlook Express.

Eigenschappen

Artikel ID: 290860 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Trefwoorden:á
kbbug kberrmsg kbmt KB290860 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:290860

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com