Με τον τρόπο προσαρμογής μιας συλλογής φωτογραφιών στο FrontPage 2002

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 290865 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Η συλλογή φωτογραφιών είναι μια ιστοσελίδα που περιέχει μια συλλογή γραφικά τακτοποιημένα σε μια συγκεκριμένη διάταξη. Εάν επιλέξετε, αυτό το άρθρο ασχολείται με πώς μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση μιας συλλογής φωτογραφιών χρησιμοποιώντας το Microsoft Το FrontPage 2002. Για να γίνει αυτό, πρέπει να τροποποιήσετε το αρχείο Real.htm, το οποίο είναι δημιουργήθηκε αυτόματα από το FrontPage.

Προσαρμογή συλλογής φωτογραφιών

Το ακόλουθο παράδειγμα παρουσιάζει τον τρόπο μεταβολής της λεζάντας μιας εικόνας σε μια υπερ-σύνδεση:
 1. Δημιουργήσετε μια νέα τοποθεσία Web που βασίζεται σε δίσκο και να δημιουργήσετε ένα νέο σελίδα.
 2. Σχετικά με τηνΕισαγωγήμενού, σημείοΕικόνα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΝέα συλλογή φωτογραφιών.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπίΠροσθήκη. Επιλέξτε οποιονδήποτεΕικόνες από αρχείαήΕικόνες από σαρωτή ή ψηφιακές φωτογραφικές μηχανέςΓια να εντοπίσετε τα αρχεία εικόνων. Επιλέξτε μια εικόνα.
 4. Με τοΛεζάνταΠληκτρολογήστε το κείμενο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τη λεζάντα σας. Κάντε κλικ στο κουμπίOK.
 5. Σχετικά με τηνΤο αρχείομενού, κάντε κλικ στο κουμπίΑποθήκευση. Αποθηκεύστε το αρχείο ως Photo.htm.
 6. Μετά το FrontPage αποθηκεύει τη σελίδα, σας Web θα έχει μια νέα φάκελος με όνομα Photogallery. Και, σε αυτόν το φάκελο θα είναι άλλο φάκελο με όνομα Φωτογραφίαnnnόπουnnnείναι ένα τυχαίος αριθμός.
 7. Ανοίξτε τη φωτογραφίαnnnτο φάκελο, και Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο Real.htm.
 8. Επιλέξτε το κείμενο στην περιοχή της φωτογραφίας και καθιστούν ένα υπερ-σύνδεση.
 9. Αποθηκεύστε τη σελίδα.
 10. Κάντε προεπισκόπηση του αρχείου Photo.htm στον Internet Explorer. (ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Ίσως χρειαστεί να κάνετε κλικΑνανέωσηΓια να προβάλετε την πιο πρόσφατη έκδοση αυτού του αρχείου.)
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ: Επεξεργασία του Real_p.htm ή τα αρχεία Real_x.htm του Φωτογραφίαnnnο φάκελος. Και τα δύο αρχεία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το FrontPage και δεν θα πρέπει να τροποποιηθεί.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Εάν αλλάξετε την εικόνα της συλλογής φωτογραφιών, κάνοντας διπλό κλικ ή κάνοντας δεξιό κλικ και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στην επιλογήΙδιότητες συλλογής φωτογραφιώναπό το μενού συντόμευσης, όλες οι αλλαγές που κάνατε στο αρχείο Real.htm θα αντικατασταθεί.
Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εργασία με συλλογές φωτογραφιών, κάντε κλικ στο κουμπίΣτη Βοήθεια του Microsoft FrontPageσχετικά με τηνΒοήθειαμενού "," ΤύποςΣυλλογή φωτογραφιώνστο Βοηθό του Office ή Answer Wizard και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΑναζήτησηΓια να προβάλετε το θέμα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 290865 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft FrontPage 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbdisplay kbgraphic kbhowtomaster kbmt KB290865 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:290865

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com