Πώς μπορείτε να εκτυπώσετε μια περιοχή σελίδων σε ένα έγγραφο με πολλές ενότητες στο Word 2002

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 290984 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα περιγράφει τον τρόπο για να εκτυπώσετε μια περιοχή σελίδων σε ένα έγγραφο με πολλές ενότητες, κάθε μία με τη δική της σειρά αρίθμησης σελίδων.

Στο Word, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα έγγραφο με πολλές ενότητες με διαφορετική αρίθμηση σελίδων σε κάθε ενότητα. Για να καθορίσετε μια σελίδα ή μια περιοχή σελίδων για εκτύπωση, πρέπει να δώσετε αριθμό σελίδας και ενότητας της περιοχής που θέλετε να εκτυπώσετε. Σε ένα έγγραφο με πολλές ενότητες που περιέχει περισσότερες από μία σελίδες, το Word δεν είναι δυνατόν να προσδιορίσει ποια είναι η "σελίδα 1" που θα εκτυπώσει, εκτός εάν αναφέρετε και τον αριθμό της ενότητας.

Εκτυπώσετε μια περιοχή σελίδων σε ενότητες

Για να εκτυπώσετε μια περιοχή σελίδων σε ενότητες, χρησιμοποιήστε την ακόλουθη σύνταξη με τοΣελίδεςπλαίσιο (με τοΠεριοχή εκτύπωσηςενότητα από τοΕκτύπωσηπαράθυρο διαλόγου):
pαριθμός σελίδας> sαριθμός ενότητας>-pαριθμός σελίδας> sαριθμός ενότητας>
Για παράδειγμα, για να εκτυπώσετε τη σελίδα 5 της ενότητας 3 έως σελίδα 2 της ενότητας 4, πληκτρολογήστεp5s3 p2s4.

Για να εκτυπώσετε μη συνεχόμενες σελίδες ή μη γειτονικών ενοτήτων, πληκτρολογήστε τους αριθμούς σελίδας και ενότητας, διαχωρισμένες με κόμμα (,). Για παράδειγμα, για να εκτυπώσετε ενότητες 3 και 5 (αλλά όχι ενότητα 4), πληκτρολογήστεS3, s5. Για να εκτυπώσετε σελίδες 2 έως 5 της ενότητας 3 και οι σελίδες 1 έως 4 της ενότητας 5, πληκτρολογήστε:p2s3 p5s3, p1s5 p4s5.

Για να εκτυπώσετε μια σελίδα ή μια περιοχή σελίδων, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Μετακινηθείτε στη σελίδα όπου θέλετε να αρχίσει η εκτύπωση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ οπουδήποτε μέσα στα περιθώρια.
  2. Σημειώστε τον αριθμό σελίδας και μια ενότητα, όπως φαίνεται στο Word τη γραμμή κατάστασης.
  3. Μετακινηθείτε στην τελευταία σελίδα που θέλετε να συμπεριλάβετε στην επιλογή εκτύπωσης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ οπουδήποτε μέσα στα περιθώρια.
  4. Σημειώστε τον αριθμό σελίδας και μια ενότητα, όπως φαίνεται στο Word τη γραμμή κατάστασης.
  5. Στο διακομιστήFILEμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΕκτύπωση.
  6. Κάντε κλικΣελίδες, και στη συνέχεια πληκτρολογήστε την περιοχή, χρησιμοποιώντας τη σύνταξη pσελίδα αριθμού> sενότητα αριθμό>-pσελίδα αριθμού> sαριθμός ενότητας> στο πλαίσιο.
  7. Κάντε κλικOkΓια να εκτυπώσει την περιοχή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτά τα βήματα ενδέχεται να είναι επίσης χρήσιμη κατά την εκτύπωση των επιλεγμένων σελίδων ενός συγχωνευμένου εγγράφου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 290984 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnumbering kbprint kbhowtomaster kblayout kbmt KB290984 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:290984

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com