Word 2002: Veelgestelde vragen over "Snel opslaan toestaan"

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 291181 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.

Zie voor een Microsoft Word 98 Macintosh Edition-versie van dit artikel:192433.
Zie voor een Microsoft Word 97-versie van dit artikel:192480.
Zie voor een Microsoft Word 2000-versie van dit artikel:197978.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Dit artikel bevat antwoorden op enkele veelgestelde vragen over deSnel opslaanfunctie in Microsoft Word.

Meer informatie

 1. Wat is het verschil tussen snel opslaan en volledig opslaan?

  In een Word document opgeslagen met een snelle opslaan, de fysieke volg orde van tekens opgeslagen in het bestand komt niet overeen met de logische volg orde van tekens in het document die het bestand aangeeft. Met andere woorden, worden wijzigingen in het bestand toegevoegd aan het einde van het bestand.

  In een Word document opgeslagen met een volledige opslaan, de fysieke volg orde van tekens opgeslagen in het bestand is gelijk aan de logische volg orde van tekens in het document die het bestand aangeeft. Met andere woorden, worden wijzigingen in het bestand opgenomen in de inhoud van het bestand in de specifieke locatie waar de wijziging is doorgevoerd.

  OPMERKING: Bestands grootte kunnen verhogen als deSnel opslaanfunctie is ingeschakeld.
 2. Hoe wijzig ik de instelling van de functie 'Snel opslaan'?

  Op deHulp programma'smenu, klikt u opOpties. Op deOpslaantabblad, klik om te selecteren of uit deSnel opslaanhet selectie vakje en klik vervolgens opOK.

  OPMERKING: Standaard, deSnel opslaanfunctie is niet ingeschakeld in deze versie van Microsoft Word. De standaard instelling is echter anders in eerdere versies van Word.
 3. Wanneer een snelle uitvoert in Word opslaan?

  Wanneer deSnel opslaanfunctie is ingeschakeld, is Word mogelijk snel opslaan wanneer u wijzigingen in uw document opslaan. Wanneer u klikt opOpslaan(of op deBestandmenu, klikt u opOpslaan), Word mogelijk snel opslaan of een volledige opslaan van het document.
 4. Wanneer een volledige uitvoert in Word opslaan?

  Word een volledige uitvoert van een document opslaan als een van de volgende gebeurtenissen zich voordoet:
  • Op de 15e 'Snel opslaan van een document. 14 Snel opslaan bewerkingen normaal worden uitgevoerd voordat het wordt uitgevoerd een volledige opslaan.

   - of -
  • Wanneer u klikt opOpslaanen er zijn vele wijzigingen aangebracht in het document.

   OPMERKING: Er is geen manier om te bepalen of het aantal wijzigingen in een document wijzigen. Als wijzigingen worden toegevoegd aan het einde van het fysieke bestand, bereikt een punt waar het fysieke document worden her schreven moet zodat nogmaals de wijzigingen in het bestand kunnen worden opgenomen in de inhoud van het bestand in de specifieke locatie waar de wijzigingen zijn aangebracht.

   - of -
  • Wanneer u klikt opOpslaanen deSnel opslaanhet selectie vakje is niet geselecteerd (uitgeschakeld).

   - of -
  • Wanneer u het document opslaat in een andere indeling, bijvoorbeeld Rich Text Format (RTF).
 5. Waarom moet ik Word snel doen laten opslaan?

  Als u inschakelen op deSnel opslaanfunctie Word wijzigingen toegevoegd aan het einde van het bestand in plaats van het hele bestand re-writing. HetSnel opslaanZo kost minder tijd dan een volledige functie opslaan van het document. Het verschil in tijd is alleen merkbaar wanneer u met zeer grote documenten werkt.
 6. Wanneer moet ik de functie 'Snel opslaan' niet gebruiken?

  Als u delen van een document met vertrouwelijke informatie die is verwijderd moet u Word volledig wilt forceren van uw document opslaan. Met Word te doen een volledige opslag inschakelen uit deSnel opslaanfunctie en klik vervolgens opOpslaan.Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
  287081Word 2002: Bestand openen in een teksteditor wordt verwijderde tekst
 7. Wanneer ik werk in een document vanaf een net werk locatie, waarom Word lijken te nemen dezelfde hoeveelheid tijd voor het opslaan van het document, ongeacht hoe ik heb de functie voor het 'Snel opslaan toestaan' ingesteld?

  Deze functionaliteit is ontworpen. Snel opslaan niet kunnen worden uitgevoerd via een net werk. Als deSnel opslaanfunctie is ingeschakeld, wordt deze functie genegeerd wanneer u een document opslaat via een net werk.
 8. Wanneer ik de "Altijd maken back-up"-functie inschakelen, waarom is de functie Snel opslaan uitgeschakeld toestaan?

  Een reserve kopie van een document kan niet worden opgeslagen (gemaakt) wanneer Word snel opslaan van een document. Wanneer u klikt opAltijd reserve kopie makenWord schakelt automatisch uit deSnel opslaanfunctie. Dus wanneer u selecteertSnel opslaanWord schakelt automatisch uit deAltijd reserve kopie makenfunctie, als deze optie is geselecteerd.
 9. Wat is de functie 'Opslaan op achtergrond'?

  Deze functie slaat documenten op de achtergrond, zodat u werken in Word blijven kunt bij het opslaan van een document (met volledige opslaan of snel opslaan). Een pulserend pictogram wordt weer gegeven in de status balk wanneer Word bezig is een vol opslaan of een snelle op de achtergrond.

  OPMERKING: DeOpslaan op achtergrondfunctie is geselecteerd (ingeschakeld) standaard in deze versie van Word. Deze functie is echter in eerdere versies van Word standaard uitgeschakeld.

Eigenschappen

Artikel ID: 291181 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbdta kbhowto kbmt KB291181 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:291181

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com