"Σφάλμα μεταγλώττισης σε κρυφή λειτουργική μονάδα: RegistrationDB" μήνυμα λάθους όταν ξεκινάτε ή κλείνετε το Excel 2002

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 291214 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για την έκδοση αυτού του άρθρου Microsoft Excel 2000, ανατρέξτε στο θέμα235326.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ξεκινάτε ή κλείνετε το Microsoft Excel, λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο:
Σφάλμα μεταγλώττισης σε κρυφή λειτουργική μονάδα: RegistrationDB

Αιτία

Το ζήτημα αυτό ενδέχεται να προκύψει όταν ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες:
  • Ένα αρχείο με το όνομα του Pdfwrite.xla είναι η διαδρομή C:\Program Files\Microsoft Office\Office10Xlstart φάκελο στον σκληρό σας δίσκο.

    -και-

  • Έχετε κάνει αναβάθμιση στο Microsoft Excel 2002 από το Microsoft Excel 97 ή του Microsoft Excel 2000.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, καταργήστε το αρχείο Pdfwrite.xla από το φάκελο C:\Program Files\Microsoft Office\Office\Xlstart στον σκληρό σας δίσκο.

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
307410OFF: "Μεταγλώττιση σφάλμα σε κρυφή λειτουργική μονάδα" μήνυμα λάθους κατά την εκκίνηση του Word ή του Excel

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν εγκαταστήσετε ορισμένες εκδόσεις του Adobe Acrobat, το πρόγραμμα εγκατάστασης τοποθετεί το αρχείο Pdfwrite.xla στον υπολογιστή σας.

Επαφή Adobe Systems Inc. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αρχείο Pdfwrite.xla.
Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με την Adobe Systems, προβάλετε το παρακάτω υλικό και λογισμικό τρίτων κατασκευαστών πληροφορίες επικοινωνίας με προμηθευτές:http://support.microsoft.com/gp/vendors/en-us
Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 291214 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbstartprogram kberrmsg kbprb kbmt KB291214 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:291214

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com