Sådan bruges Indstillinger for Autokorrektur i Excel

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 291357 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Denne artikel er tidligere blevet udgivet under DA291357
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Sammenfatning

Knappen Autokorrektur af hyperlinks i Microsoft Excel giver dig adgang til en række indstillinger i forbindelse med, at du skriver hyperlinks i en celle. I modsætning til andre indstillinger for gendannelse vises knappen Autokorrektur af hyperlinks altid under det nederste venstre hjørne af den celle, som adressen skrives i.
Skjul billedetUdvid billedet
Billede af en celle med knappen Autokorrektur af hyperlinks

Sådan bruges Indstillinger for Autokorrektur

Når du klikker på knappen Autokorrektur af hyperlinks, vises tre indstillinger i menuen:
Fortryd hyperlink Stop automatisk oprettelse af hyperlinks Kontroller indstillinger for Autokorrektur
Skjul billedetUdvid billedet
Billede af menuen Autokorrektur af hyperlinks
Hvis du indtaster en webadresse i en celle i et regneark, konverterer funktionen Autokorrektur som standard teksten i webadressen til et hyperlink, der peger på adressen. Kommandoen Fortryd hyperlink konverterer hyperlinket til tekst igen. Hvis du ved en fejl vælger denne kommando, vises kommandoen Annuller Fortryd hyperlink i menuen, som gør det muligt at konvertere teksten tilbage til et hyperlink.

Når du klikker på kommandoen Stop Automatisk oprettelse af hyperlinks, konverteres det hyperlink, der aktiverede knappen Autokorrektur af hyperlinks til tekst, og indstillingen Erstat under skrivning, der erstatter Internet- og netværksstier med hyperlinks, er ikke markeret. Som et resultat deraf forbliver alle webadresser, der efterfølgende skrives i Excel, i tekstformat. Sådan får du Excel til at erstatte internet- og netværksstier med hyperlinks igen:
  1. Klik på Indstillinger for Autokorrektur i menuen Funktioner.
  2. Klik på Internet- og netværksstier med hyperlinks på fanen Autoformat under skrivning i dialogboksen Autokorrektur, og klik derefter på OK.
Den tredje menuindstilling, Kontroller indstillinger for autokorrektur, giver dig direkte adgang til dialogboksen Autokorrektur, så du kan tilpasse denne og andre indstillinger for autokorrektur. Denne indstilling er også tilgængelig i menuen Funktioner under Indstillinger for Autokorrektur.

Beskrivelse af funktionen Autokorrektur af hyperlinks

Knappen Autokorrektur af hyperlinksopfører sig på mange måder anderledes end andre i-mærke-knapper. Som tidligere nævnt er den lette brugergrænseflade meget mindre end andre i-mærke-knapper. Derudover er de øvrige knapper kun tilgængelige, indtil en handling placerer en anden hændelse øverst i stakken, mens knappen Autokorrektur af hyperlinks er tilgængelig, indtil filen lukkes, eller indtil hyperlinket konverteres til tekst.

Knappen fjernes kun fra cellen, hvis cellen konverteres til tekst, og der tilføjes en handling på listen Fortryd. Når dette sker, fjernes knappen Autokorrektur af hyperlinks fra cellen. Kun hvis du indtaster tekst i cellen igen, bliver knappen tilgængelig for den pågældende celle. Alle Autokorrektur af hyperlinks-knapper fjernes, når filen lukkes. Når filen åbnes igen, vises knappen Autokorrektur af hyperlinks ikke ved hyperlinktekst, der allerede findes i filen.

Referencer

Yderligere oplysninger om brug af i-mærker sammen med Autokorrektur af hyperlinks og andre i-mærker i Excel finder du ved at klikke på Hjælp til Microsoft Excel i menuen Hjælp, skrivei-mærker i Office-assistenten eller Smart søgning og klikke på Søg for at få vist søgeresultaterne.
291359 Sådan bruges knappen Indstillinger for Autofyld i Excel
291358 Sådan bruges knapper til indstillinger for Sæt ind i Excel 2002. Artiklen er evt. på engelsk.
291361 Sådan bruges knap til indstillinger for Fejlkontrol i Excel 2002. Artiklen er evt. på engelsk.
291363 Excel 2002: Sådan bruges knappen Indsætningsindstillinger i Excel 2002. Artiklen er evt. på engelsk.

Egenskaber

Artikel-id: 291357 - Seneste redigering: 21. april 2006 - Redigering: 3.1
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Office Excel 2003
  • Microsoft Excel 2002 Standard
Nøgleord: 
kbgraphxlinkcritical kbhowtomaster KB291357

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com