ID на статията: 291473 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Ако сте клиент от малкия бизнес, може да откриете допълнителни ресурси за отстраняване на неизправности и обучение на сайта за поддръжка за малкия бизнес.
За версия на тази статия, отнасяща се за Microsoft Word 2000, вижте 212339. (Това може да е на английски)

Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Кратко изложение

Можете автоматично да форматирате документ в Microsoft Word 2010 и в по-ранни версии или когато въвеждате текст или целия текст по едно и също време. В двата случая можете да контролирате какви автоматични промени да прави Word, а също и да изключите опциите за автоматично форматиране. Тази статия от тип "стъпка по стъпка" описва как да изключите опциите за автоформатиране.

Допълнителна информация

Автоформатирането работи по следния начин:
  • Word автоматично форматира атрибути, като заглавия, списъци с водещи символи и номерирани списъци, граници, числа и символи, докато въвеждате документа си. Можете да контролирате какви автоматични промени да прави Word или можете изцяло да изключите автоформатирането.
  • Можете автоматично да форматирате избран текст от документ или цялостен неформатиран документ, като например имейл съобщение, когато щракнете върху Автоформатиране в менюто Форматиране. Можете да преглеждате, приемате или отхвърляте всяка промяна.
  • По подразбиране командата Автоформатиране не е налична в лентата в Word 2007 или по-късни версии. Ако желаете ръчно да форматирате избран текст от документ или цялостен неформатиран документ в Word 2007 или по-късни версии, можете да използвате командата Автоформатиране.
По подразбиране, опциите за автоформатиране се включват, когато стартирате Word за първи път. Можете да изключите опциите, които не желаете.

Изключване на опции за автоформатиране

За да изключите автоматичните опции за форматиране, които Word прилага, следвайте стъпките за версията на Word, която изпълнявате.

Word 2013, Word 2010 или Word 2007

Word 2003 или Word 2002

Библиография


За повече информация относно как да изключите опции за автоформатиране и какво означава всяка опция за автоформатиране, щракнете върху следната статия:  

Отмяна или изключване на автоматичното форматиране


За повече информация относно опциите за автоформатиране в Word, натиснете F1 и търсете автоформатиране в Помощ на Microsoft Word.
Забележка Това е статия "БЪРЗА ПУБЛИКАЦИЯ", създадена директно в рамките на организацията за поддръжка на Microsoft. Информацията, съдържаща се тук, се ограничава до съдържащото се в нея и е дадена в отговор на появили се проблеми. В резултат на краткия срок до тяхното предлагане, материалите може да съдържат печатни грешки и могат да бъдат преработвани във всеки момент без предизвестие. Вижте Условия на ползване за други съображения.

Свойства

ID на статията: 291473 - Последна рецензия: 08 март 2013 г. - Редакция: 2.0
Важи за:
  • Microsoft Word 2013
  • Microsoft Word 2010
  • Microsoft Office Word 2007
  • Microsoft Office Word 2003
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Ключови думи: 
kbgraphxlinkcritical kbhowtomaster kbproof KB291473

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com