Αναγν. άρθρου: 291473 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Εάν είστε πελάτης μικρών επιχειρήσεων, βρείτε πρόσθετη αντιμετώπιση προβλημάτων και εκμάθηση πόρων με το Υποστήριξη για μικρές επιχειρήσεις .
Για μια έκδοση του Microsoft Word 2000 αυτού του άρθρου, ανατρέξτε στην ενότητα 212339.

Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Μπορείτε να μορφοποιήσετε ένα έγγραφο στο Microsoft Word 2010 και σε παλαιότερες εκδόσεις αυτόματα είτε ως την πληκτρολόγηση ή όλα ταυτόχρονα. Και στις δύο περιπτώσεις, μπορείτε να ελέγξετε ποιες αυτόματες αλλαγές κάνει το Word και μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε επιλογές αυτόματης μορφοποίησης. Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα περιγράφει τον τρόπο απενεργοποίησης των επιλογών αυτόματης μορφοποίησης.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτόματη μορφοποίηση λειτουργεί με τους εξής τρόπους:
  • Το Word μορφοποιεί αυτόματα στοιχεία όπως οι επικεφαλίδες, λίστες με κουκκίδες και αρίθμηση, περιγράμματα, αριθμούς και σύμβολα καθώς πληκτρολογείτε το έγγραφό σας. Μπορείτε να ελέγξετε ποιες αυτόματες αλλαγές κάνει το Word, ή μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτόματη μορφοποίηση πλήρως.
  • Μπορείτε να μορφοποιήσετε αυτόματα κείμενο του επιλεγμένου εγγράφου ή εντελώς μη μορφοποιημένο έγγραφο, όπως ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όταν κάνετε κλικ στο κουμπί " Αυτόματη μορφοποίηση " από το μενού μορφή . Μπορείτε να αναθεωρήσετε, να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε κάθε αλλαγή.
  • Από προεπιλογή, το Αυτόματη μορφοποίηση η εντολή δεν είναι διαθέσιμη στην κορδέλα στο Word 2007 ή νεότερη έκδοση. Εάν θέλετε να μορφοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο επιλεγμένο έγγραφο κειμένου ή το σύνολο μη μορφοποιημένο έγγραφο στο Word 2007 ή νεότερη έκδοση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Αυτόματη μορφοποίηση η εντολή.
Από προεπιλογή, οι επιλογές αυτόματης μορφοποίησης είναι ενεργοποιημένες "on" την πρώτη φορά που θα ξεκινήσετε το Word. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις επιλογές που θέλετε.

Απενεργοποίηση επιλογών αυτόματης μορφοποίησης

Για να απενεργοποιήσετε τις επιλογές αυτόματης μορφοποίησης που εφαρμόζει το Word, ακολουθήστε τα βήματα για την έκδοση του Word που εκτελείτε.

Word 2013, το Word 2010 ή το Word 2007

Το Word 2003 ή Word 2002

Αναφορές


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των επιλογών αυτόματης μορφοποίησης και σημαίνει κάθε επιλογή Αυτόματη μορφοποίηση, κάντε κλικ στο ακόλουθο άρθρο:

Αναίρεση ή απενεργοποίηση αυτόματης μορφοποίησης


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές αυτόματης μορφοποίησης στο Word, πιέστε το πλήκτρο F1 και κάντε αναζήτηση για αυτόματη μορφοποίηση στη Βοήθεια για το Microsoft Word.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 291473 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 10.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Word 2013
  • Microsoft Word 2010
  • Microsoft Office Word 2007
  • Microsoft Office Word 2003
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbgraphxlinkcritical kbhowtomaster kbproof kbmt KB291473 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 291473

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com