Cikk azonosítója: 291473 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A Small Business felhasználói további tájékoztatást és hibaelhárítással kapcsolatos információkat találnak a Small Business támogatása webhelyen.
A cikk Microsoft Word 2000 alkalmazásra vonatkozó változatáért olvassa el a következő cikket: 212339. (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft Word 2010 alkalmazásban és a Word korábbi verzióiban a beírással egy időben vagy az egész szövegen egyszerre is végrehajthatja az automatikus formázásokat. Mindkét esetben szabályozhatja, milyen automatikus formázásokat hajtson végre a Word, és ki is kapcsolhatja az automatikus formázási lehetőségeket. Ez a cikk részletesen ismerteti az automatikus formázási beállítások kikapcsolását.

További információ

Az automatikus formázás a következő módokon működik:
  • A Word a beírásuk közben automatikusan formázza például a címsorokat, a felsorolásjeles és számozott listákat, a szegélyeket, a számokat és a szimbólumokat a dokumentumban. Szabályozhatja, milyen automatikus formázásokat hajtson végre a Word, és teljesen ki is kapcsolhatja az automatikus formázást.
  • Automatikusan formázható egy kijelölt dokumentumszöveg vagy az egész formázatlan dokumentum, például egy e-mail üzenetet, ha a Formázás menü Automatikus formázás elemét választja. Az egyes módosításokat áttekintheti, elfogadhatja vagy elutasíthatja.
  • Alapértelmezés szerint a Word 2007-es vagy újabb verzióiban az automatikus formázás parancs nem érhető el a menüszalagon. Ha manuálisan szeretné formázni a kijelölt dokumentumszöveget vagy a teljes formázatlan dokumentumot a Word 2007-es vagy újabb verziójában, az automatikus formázás parancsot használhatja.
Alapértelmezés szerint a Word első indításakor az automatikus formázási beállítások „be” vannak kapcsolva. A nem kívánt beállításokat kikapcsolhatja.

Automatikus formázási beállítások kikapcsolása

A Word által alkalmazott automatikus formázási beállítások kikapcsolásához kövesse a Word telepített verziójának megfelelő lépéseket.

Word 2013, Word 2010 vagy Word 2007 esetén

Word 2003 vagy Word 2002 esetén

Hivatkozások


Az automatikus formázási beállítások kikapcsolásáról és az egyes beállítási lehetőségekről további információt a következő cikkben talál:  

Az automatikus formázás visszavonása vagy kikapcsolása


A Word automatikus formázási beállításairól szóló további információkért nyomja le az F1 gombot, és keressen rá az „automatikus formázás” kifejezésre a Microsoft Word súgójában.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 291473 - Utolsó ellenőrzés: 2013. március 8. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Word 2013
  • Microsoft Word 2010
  • Microsoft Office Word 2007
  • Microsoft Office Word 2003
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbgraphxlinkcritical kbhowtomaster kbproof KB291473
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com