ID članka: 291473 - Oglejte si izdelke, na katere se nanaša ta članek.
Za različico tega članka za Microsoft Word 2000 glejte 212339.

Razširi vse | Zmanjšaj

Na tej strani

Povzetek

V programu Microsoft Word 2010 in starejših različicah lahko samodejno oblikujete dokument med vnašanjem ali pa to naredite na koncu. V obeh primerih lahko nadzorujete samodejne spremembe v programu Word in po želji izklopite možnosti samodejnega oblikovanja. V tem članku je po korakih opisano, kako izklopite možnosti samooblikovanja.

Dodatne informacije

Samooblikovanje deluje na te načine:
  • Med vnašanjem besedila Word samodejno oblikuje elemente, kot so naslovi, označeni ali oštevilčeni seznami, obrobe, številke in simboli. Samodejne spremembe v programu Word lahko nadzorujete ali samooblikovanje v celoti izklopite.
  • Če kliknete Samooblikovanje v meniju Oblika, lahko samodejno oblikujete izbrano besedilo dokumenta ali celoten neoblikovan dokument, na primer e-poštno sporočilo. Vsako spremembo lahko pregledate, sprejmete ali zavrnete.
  • Ukaz Samooblikovanje privzeto ni na voljo na traku v programu Word 2007 ali novejših različicah. Izbrano besedilo dokumenta ali celoten neoblikovan dokument v programu Word 2007 ali novejših različicah lahko ročno oblikujete z ukazom Samooblikovanje.
Ko prvič odprete program Word, so možnosti samooblikovanja privzeto vklopljene. Po želji lahko izklopite možnosti, ki jih ne potrebujete.

Izklop možnosti samooblikovanja

Če želite izklopiti možnosti samodejnega oblikovanja v programu Word, sledite korakom za različico programa Word, ki jo uporabljate.

Word 2013, Word 2010 ali Word 2007

Word 2003 ali Word 2002

Sklici


Če želite več informacij o izklopu možnosti samooblikovanja in delovanju posameznih možnosti, kliknite ta članek:  

Razveljavitev ali izklop samodejnega oblikovanja


Če želite več informacij o možnostih samooblikovanja v programu Word, pritisnite tipko F1 in poiščite besedo »samooblikovanje« v pomoči za Microsoft Word.
Opomba To je članek za »HITRO OBJAVO«, ki je ustvarjen neposredno v Microsoftovi organizaciji za podporo. Informacije v tem članku so na voljo »takšne kot so« in kot odziv na težave. Zaradi hitrosti pri objavljanju članka so v gradivu lahko tipografske napake, ki se jih lahko popravi kadar koli brez obvestila. Za dodatne informacije glejte Pogoje uporabe.

Lastnosti

ID članka: 291473 - Zadnji pregled: 3. oktober 2013 - Revizija: 3.0
Velja za:
  • Microsoft Office Word 2003
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Ključne besede: 
kbgraphxlinkcritical kbhowtomaster kbproof KB291473

Pošlji povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com