Artikel-id: 291473 - Visa produkter som artikeln gäller.
En version av den här artikeln för Microsoft Word 2000 för att se 212339.

Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Sammanfattning

Du kan formatera ett dokument i Microsoft Word 2010 och tidigare versioner som du skriver eller alla samtidigt. I båda fallen kan du styra vilka automatiska ändringar som görs i Word och du kan också inaktivera automatisk formatering. I den här artikeln beskrivs hur du stänger av alternativ för AutoFormat.

Mer Information

AutoFormat fungerar på följande sätt:
  • Objekt som rubriker, punktlistor och numrerade listor, kantlinjer, siffror och symboler formateras automatiskt medan du skriver ut dokumentet. Du kan styra vilka automatiska ändringar, eller du kan inaktivera AutoFormat helt.
  • Du kan automatiskt formatera markerad text eller oformaterad hela dokumentet som ett e-postmeddelande när du klickar på AutoFormatFormat -menyn. Du kan granska, godkänna eller förkasta varje ändring.
  • Som standard i AutoFormat kommandot är inte tillgängligt på menyfliken i Word 2007 eller senare versioner. Om du vill att manuellt formatera markerad text eller oformaterad hela dokumentet i Word 2007 eller senare versioner kan du använda den AutoFormat kommandot.
Alternativ för AutoFormat är inaktiverat som standard för "på" första gången du startar Word. Du kan inaktivera de alternativ som du inte vill.

Inaktivera alternativ för AutoFormat

Följ instruktionerna för din version av Word som du använder om du vill inaktivera automatisk formatering som används.

2013 Word eller Word 2010, Word 2007

Word 2003 eller Word 2002

Referenser


Mer information om hur du stänger av alternativ för AutoFormat och vilka olika AutoFormat-alternativen innebär klickar du på följande artikel:

Ångra eller inaktivera automatisk formatering


Mer information om alternativ för AutoFormat i Word trycker du på F1 och Sök efter autoformat i Hjälp om Microsoft Word.

Egenskaper

Artikel-id: 291473 - Senaste granskning: den 12 juli 2013 - Revision: 3.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Word 2013
  • Microsoft Word 2010
  • Microsoft Office Word 2007
  • Microsoft Office Word 2003
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Nyckelord: 
kbgraphxlinkcritical kbhowtomaster kbproof kbmt KB291473 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 291473

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com