Niet verwijderen van een vorige versie van Internet Explorer nadat u de huidige versie van Internet Explorer verwijderen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 291558 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u een versie van Internet Explorer of deInternet Explorer en alle onderdelen ervan verwijderenofDe vorige Windows-configuratie herstellenoptie is niet beschikbaar (grijs).

Deze opties kunt u Internet Explorer verwijderen. De opties zijn beschikbaar in het onderdeel Software van het deelvenster als u opToevoegen of verwijderenvoor Internet Explorer.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Internet Explorer houdt slechts één reeks backup (of verwijderen) informatie. Als u een versie van Internet Explorer verwijderen niet kan u het hulpprogramma Software in het Configuratiescherm verwijderen van de browser is geïnstalleerd voordat u de versie van Internet Explorer die u hebt verwijderd.

Workaround

Dit probleem wilt omzeilen, installeert Internet Explorer 5 of hoger (die maakt nieuwe back-up of informatie verwijderen), of de volgende Microsoft Knowledge Base-artikelen voor aanvullende informatie weergeven:
174265Het verwijderen van Internet Explorer 4.0
217344Internet Explorer 5 verwijderen
246194Internet Explorer 5.01 verwijderen

Status

Dit gedrag is inherent.

Meer informatie

Hetzij deInternet Explorer en alle onderdelen ervan verwijderenofDe vorige Windows-configuratie herstellenopties zijn niet beschikbaar als u opDe reservegegevens voor Internet Explorer verwijderenin deGeavanceerdehet dialoogvenster in het onderdeel Software. Raadpleeg voor meer informatie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
172919Verwijder Internet Explorer optie ontbreekt

Eigenschappen

Artikel ID: 291558 - Laatste beoordeling: dinsdag 27 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 op de volgende platformen
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows® 2000 Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Trefwoorden: 
kbprb kbsetup kbmt KB291558 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:291558

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com