Το Outlook δεν μπορεί να συνδεθεί μέσω ενός τείχους προστασίας ή ενός διακομιστή μεσολάβησης που εκτελεί μετάφραση διευθύνσεων δικτύου (NAT) μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών δικτύων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 291615 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για το Microsoft Outlook 2000, Outlook 98 και Outlook 97 έκδοση αυτού του άρθρου, ανατρέξτε στην ενότητα238390.
Για μια έκδοση του Microsoft Outlook Web Access 5.5 αυτού του άρθρου, ανατρέξτε στην ενότητα238954.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Τα προγράμματα-πελάτες του Microsoft Outlook δεν μπορεί να συνδεθεί μέσω ενός διακομιστή μεσολάβησης ή τείχους προστασίας που εκτελεί μετάφραση διευθύνσεων δικτύου (NAT) μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών δικτύων.

Αιτία

Όταν τα πακέτα IP που περιέχουν απομακρυσμένης διαδικασίας κλήση (RPC) επεξεργασία των πληροφοριών κατά τη διάρκεια της μετατροπής, τα πακέτα IP χάσετε το RPC πληροφορίες σύνδεσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο υπολογιστής-πελάτης δεν για να συνδεθείτε με το διακομιστή. Επιπλέον, το Outlook μπορεί να έχει προβλήματα επίλυση του ονόματος του υπολογιστή του Microsoft Exchange Server βρίσκεται πίσω από το τείχος προστασίας ή διακομιστή μεσολάβησης.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Είναι μια λύση για τα τείχη προστασίας ή διακομιστές μεσολάβησης που βασίζονται σε Microsoft Windows NT για να εκτελέσετε μια μετάφραση ένα προς ένα μεταξύ των δύο δικτύων. Αυτό ονομάζεται "ανοίγοντας μια διοχέτευση ή σήραγγας" μεταξύ των δημόσιων και ιδιωτικών δικτύων. Αυτό λαμβάνει όλες τις αιτήσεις για μια συγκεκριμένη διεύθυνση στο δημόσιο δίκτυο και τις μεταβιβάζει άμεσα στο ιδιωτικό δίκτυο. Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων μιας μετάφρασης ένα προς ένα, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του κατασκευαστή

Μια μετάφραση ένα προς ένα ή διοχέτευσης δεν λειτουργεί για τα τείχη προστασίας που βασίζονται στα Windows NT και διακομιστές μεσολάβησης επειδή το πρόγραμμα-πελάτης Outlook προσπαθεί να συνδεθεί στη θύρα αντιστοίχισης end-point (EPM) θύρας 135 στο τείχος προστασίας. Αυτός ο διακομιστής δεν επιστρέφει τις σωστές πληροφορίες σύνδεσης του Exchange Server στον υπολογιστή-πελάτη του Outlook.

Είναι γύρω από μια άλλη εργασία είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε το Outlook Web Access. Αυτό απαιτεί μόνο επιτρέπετε την κυκλοφορία μέσω του τείχους προστασίας ή διακομιστή μεσολάβησης HTTP.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις ακόλουθες αιτήσεις για σχόλια (RFC):
RFC 1631 - το πρόγραμμα μετάφρασης διευθύνσεων δικτύου IP (NAT)
RFC 1918 - εκχώρησης διευθύνσεων για ιδιωτική Internets
Μπορείτε να βρείτε αυτές τις αιτήσεις RFC στην ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://www.RFC-Editor.org


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 291615 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnetwork kbprb kbmt KB291615 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:291615

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com