Een systeemapparaat Lync ruimte zich niet aanmelden automatisch wanneer een gebruiker opnieuw het apparaat start

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2920614 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Stel dat Lync lokaal systeem (LRS) in een organisatie wordt gedistribueerd. De Lync kamer-systeem opnieuw opgestart door een gebruiker in de organisatie. In dit geval LRS is vergrendeld en wordt de gebruiker gevraagd een wachtwoord op de console LRS invoeren. Echter, het systeem kan niet worden ontgrendeld met behulp van het wachtwoord van de gebruiker of een administrator-wachtwoord. Via het LRS-apparaat, moet een beheerder het apparaat terugzetten naar fabrieksinstellingen en vervolgens het wachtwoord invoeren.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de productcode van de LRS-software wordt automatisch vernieuwd modus aan. De sleutel wordt echter niet door van het systeem verbeterd Write Filter behouden. DusCryptUnprotectDataAPI is mislukt. Vervolgens LRS code negeert de fout fouten tijdens het decoderen en lege waarden om het wachtwoord van de gebruiker van de localLRS en het wachtwoord Lync 2013 maakt. Daarom zijn beide wachtwoorden verloren en het LRS-apparaat niet automatisch aanmelden.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door de volgende update te installeren:
2920616 Beschrijving van de update Lync kamer: januari 2014

OpmerkingDe update wordt voorkomen dat het wachtwoord verliest, maar niet vergeten wachtwoord herstellen. Daarom, wanneer dit probleem optreedt, een beheerder moet restoreLRS fabrieksinstellingen en installeert u de update.

Eigenschappen

Artikel ID: 2920614 - Laatste beoordeling: dinsdag 18 maart 2014 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Lync Room System
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2920614 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2920614

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com