En Lync ROM systemenhet kan ikke logge på automatisk når en bruker starter enheten

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2920614 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Anta at Microsoft Lync ROM System (LRS) er distribuert i en organisasjon. En bruker i organisasjonen Lync ROM systemet har startet på nytt. I dette tilfellet LRS er låst, og brukeren blir bedt om å angi et passord på konsollen LRS. Imidlertid kan ikke systemet låses opp ved hjelp av brukerens passord eller et administratorpassord. Hvis du vil bruke LRS-enhet, må en administrator gjenopprette enheten til fabrikkinnstillingene, og angi deretter passordet.

Årsak

Dette problemet oppstår fordi produktnøkkelen LRS programvare fornyes automatisk i modus for møte. Nøkkelen er imidlertid ikke fast i systemets forbedret skrive Filter. Derfor mislykkesCryptUnprotectDataAPI. Deretter LRS kode ignorerer feil-feil under dekryptering og oppretter tomme verdier til localLRS brukerens passordet og Lync 2013. Derfor begge passordene er tapt, og enheten LRS kan ikke logge på automatisk.

Løsning

Hvis du vil løse dette problemet, installerer du følgende oppdatering:
2920616 Beskrivelse av oppdateringen for Lync ROM System: januar 2014

Merk Oppdateringen forhindrer at passordet å miste, men kan ikke gjenopprette tapte passord. Derfor, når dette skjer, en administrator må restoreLRS til fabrikkinnstillinger, og deretter installere oppdateringen.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2920614 - Forrige gjennomgang: 18. mars 2014 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Lync Room System
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2920614 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2920614

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com