En systemenhet Lync rum inte kan logga in automatiskt när en användare startar om enheten

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2920614 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Anta att Microsoft Lync rum System (LRS) distribueras i en organisation. En användare i organisationen startar om Lync rum. I det här fallet LRS är låst och användaren uppmanas att ange ett lösenord på konsolen LRS. Men kan inte systemet låsas upp med hjälp av användarens lösenord eller ett administratörslösenord. Om du vill använda enheten LRS, måste en administratör återställa enheten till fabriksinställningarna och ange lösenordet.

Orsak

Problemet beror på att produktnyckeln för programvaran LRS förnyas automatiskt för att uppfylla läge. Nyckeln är inte beständiga av systemets förbättrad skriva Filter. Därför misslyckasCryptUnprotectDataAPI. LRS kod ignorerar fel fel under dekryptering och skapar tomma värden till localLRS användarens lösenord och lösenordet Lync 2013. Därför lösenorden försvinner och LRS-enheten inte kan logga in automatiskt.

Lösning

Lös problemet genom att installera följande uppdatering:
2920616 Beskrivning av uppdatering för Lync rum System: januari

Obs!Uppdateringen förhindrar att lösenordet men återskapa inte förlorade lösenord. Därför, när problemet uppstår en administratör måste restoreLRS till fabriksinställningarna och installera uppdateringen.

Egenskaper

Artikel-id: 2920614 - Senaste granskning: den 18 mars 2014 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Lync Room System
Nyckelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2920614 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2920614

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com