Οι εντολές "Επιλογή όλων" ή "Επιλογή κειμένου με παρόμοια μορφοποίηση" δεν λειτουργεί όπως αναμένεται στο Word

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 292084 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν επιλέγετε κείμενο, το οποίο έχει εφαρμοστεί ένα συγκεκριμένο στυλ και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε έναΕπιλογή όλωνΣτοΣτυλ και μορφοποίησηςπαράθυρο εργασιών ήΕπιλογή κειμένου με παρόμοια μορφοποίησηαπό το μενού συντόμευσης που εμφανίζεται όταν κάνετε δεξιό κλικ στο επιλεγμένο κείμενο, το Microsoft Word Επιλέγει όλο το κείμενο που περιέχει αυτό το στυλ, ανεξάρτητα από τυχόν πρόσθετη μορφοποίηση που μπορεί να εφαρμοστεί στο κείμενο.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση του Microsoft Word. Το Word Επιλέγει όλο το κείμενο στο έγγραφο που περιέχει το βασικό στυλ στο επιλεγμένο κείμενο. Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται επειδή το Word υποθέτει ότι θέλετε να κάνετε αλλαγές σε όλο το κείμενο του εγγράφου σας που περιέχει αυτό το βασικό στυλ. Επομένως, το Word Επιλέγει όλο το κείμενο στο έγγραφό σας, το οποίο περιέχει το βασικό στυλ, συμπεριλαμβανομένου του κειμένου που έχει πρόσθετη μορφοποίηση που εφαρμόζεται σε αυτό το στυλ.

Για παράδειγμα, όταν επιλέγετε κείμενο, το οποίο έχει εφαρμοστεί το στυλ Επικεφαλίδα 1, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλογή όλωνΣτοΣτυλ και μορφοποίησηςπαράθυρο εργασιών, το Word Επιλέγει όλο το κείμενο του εγγράφου σας που έχει το στυλ Επικεφαλίδα 1 εφαρμόζονται--ακόμα και το κείμενο που έχει εφαρμοστεί μορφοποίηση πρόσθετα που χρησιμοποιεί εναλλακτικές γραμματοσειρές, χρώματα, δημιουργώντας εσοχές, bolding, πλάγια γραφή, υπογράμμιση, και ούτω καθεξής.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να αντιμετωπίσετε αυτήν τη συμπεριφορά, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Μέθοδος 1: Επιλογή κάθε εμφάνισης κειμένου με διατήρηση προς τα κάτω CTRL

Για να κάνετε αλλαγές σε πολλές ενότητες του κειμένου, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο CTRL και, στη συνέχεια, επιλέξτε κάθε ενότητας του κειμένου που θέλετε να αλλάξετε. Όταν γίνει αυτό, εφαρμόστε τις αλλαγές μορφοποίησης που θέλετε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τώρα η Word σάς επιτρέπει να κάνετε επιλογές κειμένου μη συνεχόμενες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή κειμένου, κάντε κλικ στο κουμπίΒοήθεια για το Microsoft WordΣτο διακομιστήΒοήθεια (Help)μενού, πληκτρολογήστεεπιλογή κειμένουμε το Office Βοηθός ή τον "Οδηγό απαντήσεων" και στη συνέχεια κάντε κλικΑναζήτησηΓια να προβάλετε τα θέματα που επιστρέφονται.

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
275969WD2002: Δεν είναι δυνατή η επιλογή μη συνεχόμενες κειμένου με το πληκτρολόγιο

Μέθοδος 2: Ξεχωριστά επιλογή κειμένου με παρόμοια μορφοποίηση

Για να κάνετε αλλαγές σε όλο το κείμενο μεπαρόμοιαμορφοποίηση, επιλέξτε την πρώτη εμφάνιση του μορφοποιημένου κειμένου που θέλετε να αλλάξετε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Κάντε δεξιό κλικ στο επιλεγμένο κείμενο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλογή κειμένου με παρόμοια μορφοποίησηαπό το μενού συντόμευσης που εμφανίζεται.
-ή-
  1. ΣτοΣτυλ και μορφοποίησηςπαράθυρο εργασιών, κάντε κλικ στοShowπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικΜορφοποίηση σε χρήση.

    Πρέπει να επιλέξετε τη μορφή του επιλεγμένου κειμένου στο στοΕπιλογή μορφοποίησης για εφαρμογήΛίστα (List).
  2. Μετακινήστε το δείκτη του ποντικιού επάνω από το επιλεγμένο στοιχείο τουΕπιλογή μορφοποίησης για εφαρμογήΛίστα (List).
  3. Κάντε κλικ στο βέλος που εμφανίζεται δεξιά από την επιλεγμένη μορφή και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλογή όλωνnΠαρουσιώνΌπουnδηλώνει τον αριθμό των εμφανίσεων, η μορφοποίηση εμφανίζεται στο έγγραφο.

Περισσότερες πληροφορίες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν επιλέγετε κείμενο, το οποίο έχει εφαρμοστεί μαζί με την πρόσθετη μορφοποίηση ένα βασικό στυλ και, στη συνέχεια, επιλέξτε είτεΕπιλογή όλωνΣτοΣτυλ και μορφοποίησηςπαράθυρο εργασιών ήΕπιλογή κειμένου με παρόμοια μορφοποίησηΤο Word επιλέγει μόνο το κείμενο που περιέχει αυτή η πρόσθετη μορφοποίηση.

Για παράδειγμα, όταν επιλέγετε κείμενο, το οποίο έχει το στυλ Επικεφαλίδα 1 και το κόκκινο χρώμα εφαρμόζεται, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλογή όλωνΣτοΣτυλ και μορφοποίησηςπαράθυρο εργασιών, το Word Επιλέγει όλο το κείμενο στο έγγραφό σας με το στυλ Επικεφαλίδα 1 και το κόκκινο χρώμα εφαρμόζονται. Το Word κάνειNotΕπιλέξτε το κείμενο του εγγράφου σας που έχει το στυλ Επικεφαλίδα 1, αλλά δεν έχει το κόκκινο χρώμα εφαρμόζονται.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 292084 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
  • Microsoft Office Word 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB292084 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:292084

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com