Τρόπος χρήσης της λειτουργίας συμβατότητας προγράμματος των Windows στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 292533 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο χρήσης του προγράμματος Windows Λειτουργία συμβατότητας. Αυτή η κατάσταση παρέχει ένα περιβάλλον για την εκτέλεση προγραμμάτων που αντανακλά τη συμπεριφορά των προηγούμενων λειτουργικών συστημάτων των Windows.

Περισσότερες πληροφορίες

Χρήση της λειτουργίας συμβατότητας προγραμμάτων των Windows

Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία συμβατότητας προγραμμάτων των Windows, πολλά από τα πιο κοινά ζητήματα που εμποδίζουν προηγούμενες εκδόσεις των προγραμμάτων εργασίας σωστά επίλυσης. Εάν εκτελείτε ένα πρόγραμμα και δεν λειτουργεί ως αναμένεται, συνιστάται να εκτελέσετε το πρόγραμμα σε ένα από τα περιβάλλοντα συμβατότητας. Για την εκτέλεση προγραμμάτων στο πρόγραμμα των Windows Λειτουργία συμβατότητας στα Microsoft Windows XP, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε δεξιό κλικ στη σύνδεση του προγράμματος που θέλετε να η επιδιόρθωση.
 2. Κάντε κλικ στο Ιδιότητες.
 3. Κάντε κλικ στην εντολή του Συμβατότητα στην καρτέλα.
 4. Κάντε κλικ στο Εκτέλεση αυτού του προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας και επιλέξτε μία από αυτές:
  • Τα Windows 95
  • Τα Windows 98
  • Τα Windows NT 4
  • Τα Windows 2000
 5. Στην περιοχή Ρυθμίσεις οθόνης, κάντε κλικ για να επιλέξετε τη λειτουργία που πιστεύετε ότι που είναι αναγκαία για να λειτουργήσει σωστά το πρόγραμμα:
  • Εκτέλεση σε 256 χρώματα.
  • Εκτέλεση σε ανάλυση οθόνης 640 X 480.
  • Απενεργοποίηση οπτικών θεμάτων.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 7. Κάντε διπλό κλικ στο πρόγραμμα.
Σημειώσεις
 • Το Συμβατότητα καρτέλα διατίθεται μόνο για προγράμματα που είναι εγκατεστημένα στον σκληρό σας δίσκο. Παρόλο που μπορείτε να εκτελέσετε τον "Οδηγό συμβατότητας προγράμματος" προγράμματα ή αρχεία εγκατάστασης σε ένα CD-ROM ή μια δισκέτα, οι αλλαγές σας δεν θα παραμένουν σε ισχύ, αφού κλείσετε το πρόγραμμα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα επιλογή από το Συμβατότητα καρτέλα, κάντε δεξιό κλικ στην επιλογή και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τι είναι....
 • Εάν κάνετε κλικ για να καταργήσετε όλες τις επιλογές στο του Συμβατότητα καρτέλα, θα επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 292533 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbhowtomaster kbmt KB292533 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:292533

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com