A Windows Installer motor beszerzése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 292539
Figyelem
A cikkben foglaltak a Windows 2000 rendszerre vonatkoznak. A Windows 2000 támogatása 2010. július 13-án megszűnik. A Windows 2000 rendszerről való áttérés stratégiájának kialakításakor A Windows 2000 támogatási időszakának lejártával kapcsolatos megoldások központja használható kiindulási pontként. További információt a Microsoft terméktámogatási ciklusokra vonatkozó szabályzatában talál.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Windows Installer (.msi) csomag telepítésének előfeltétele a Microsoft Windows Installer motor jelenléte az operációs rendszerben. Ez a cikk a Windows Installer motor beszerzését és telepítését ismerteti arra az esetre, amikor a motor nem képezi az operációs rendszer részét. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
310598 A Windows Installer technológia áttekintése

További információ

A Microsoft Windows XP a Windows Installer 2.0-s verzióját tartalmazza. míg a Microsoft Windows 2000 a motor 1.1-es verzióját tartalmazza.

A Windows Installer 2.0 letöltése

A Windows 2000 és Windows NT rendszerekhez készült Windows Installer 2.0 motort a Microsoft letöltőközpontjának alábbi webhelyén érheti el:
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=11176

A Windows Installer 3.0 letöltése

A Windows Installer 3.0 telepítőprogram beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
893803 A Windows Installer 3.1 v2 (3.1.4000.2435) telepítőprogram elérhető
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 292539 - Utolsó ellenőrzés: 2014. február 26. - Verziószám: 1.0
Kulcsszavak: 
kbsweptvs2008 kbinfo KB292539
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com