Beschrijving van de Microsoft-Lync voor Mac 2011 14.0.7 hotfix

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2926055 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

De hotfix beschreven voor Microsoft Lync voor Mac 2011 die van januari 2014 dateert.

Inleiding

Problemen die door de update worden opgelost

De hotfix lost de volgende problemen:
  • 2926056 Lync voor Mac 2011 14.0.7 loopt vast wanneer u aansluiten of loskoppelen van een USB-hoofdtelefoonset of een externe monitor
  • 2927775 Kan niet aanmelden of zien met afbeeldingen in Lync voor Mac 2011 als tijdzone is ingesteld op UTC + 8 of een eerdere tijdzone
  • 2909669 Status van de aanwezigheid niet wordt bijgewerkt op basis van Outlook voor Mac 2011 agenda in Lync voor Mac 2011

Meer informatie

Vereisten

Voordat u de Lync voor Mac 2011 14.0.7 hotfix installeert, moet u een versie van Lync voor Mac 2011 die ouder is dan Lync voor Mac 2011 14.0.4 op uw computer verwijderen. Controleer ook of de computer Mac OS X 10.5 of een latere versie van het Mac OS X-besturingssysteem wordt uitgevoerd.

Om te controleren of de computer voldoet aan het vereiste besturingssysteem versie, klikt u op Over deze Macintosh op het Apple -menu.

Als u wilt vaststellen welke versie van Lync voor Mac 2011 op uw computer is geïnstalleerd door de volgende stappen uit:
  1. Klik in het menu Ga naar op toepassingen.
  2. Open Lync voor Mac 2011.
  3. Klik in het menu LyncOver Lync.
Het versienummer van Lync voor Mac 2011 wordt weergegeven in het dialoogvenster Over Lync .

De update downloaden

Een ondersteunde hotfix is nu beschikbaar bij Microsoft. Het is echter bedoeld om alleen het probleem op te lossen dat in dit artikel wordt beschreven. Pas deze alleen toe op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Om dit probleem onmiddelijk op te lossen, kunt u contact opnemen met Microsoft Customer Support Services om de hotfix te verkrijgen. Een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Support Services en informatie over kosten van ondersteuning vindt u op de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking In speciale gevallen kunnen kosten die normaal aan ondersteuningsoproepen verbonden zijn, worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft productondersteuning van mening is dat een specifieke update de oplossing van uw probleem is. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.

Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over bronnen voor Lync voor Mac 2011:
http://www.Microsoft.com/Mac

Eigenschappen

Artikel ID: 2926055 - Laatste beoordeling: donderdag 30 januari 2014 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Lync for Mac 2011
Trefwoorden: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbhotfixrollup kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2926055 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2926055

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com