Beskrivelse av det Microsoft Lync for Mac 2011 14.0.7 hurtigreparasjonen

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2926055 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

Artikkelen beskriver hurtigreparasjonen for Microsoft Lync for Mac 2011 som er datert januar 2014.

Introduksjon

Problemer som oppdateringen løser

Hurtigreparasjonen løser følgende problemer:
  • 2926056 Lync for Mac 2011 14.0.7 krasjer når du kobler til eller kobler fra et USB-hodetelefonsett eller en ekstern skjerm
  • 2927775 Kan ikke logge på eller se kontakt bilder i Lync for Mac 2011 når systemtidssonen er satt til UTC + 8 eller en tidligere tidssone
  • 2909669 Tilstedeværelse er ikke oppdatert basert på Outlook for Mac 2011 kalender i Lync for Mac 2011

Mer informasjon

Forutsetninger

Før du installerer Lync for Mac 2011 14.0.7 hurtigreparasjonen, må du avinstallere alle versjoner av Lync for Mac 2011 som er tidligere enn Lync for Mac 2011 14.0.4 på datamaskinen. I tillegg må du kontrollere at datamaskinen kjører Mac OS X 10.5 eller en senere versjon av Mac OS X-operativsystemet.

Hvis du vil kontrollere at datamaskinen oppfyller operativsystem versjon forutsetningen, klikker du Om denne maskinenApple -menyen.

Hvis du vil fastslå hvilken versjon av Lync for Mac 2011 er installert på datamaskinen, gjør du følgende:
  1. Velg programmer til-menyen.
  2. Åpne Lync for Mac 2011.
  3. Velg Om LyncLync -menyen.
Versjonsnummeret for Lync for Mac 2011 vises i dialogboksen Om Lync .

Hvordan du får tak i oppdateringen

En støttet hurtigreparasjon er nå tilgjengelig fra Microsoft. Det er imidlertid ment å løse problemet som er beskrevet i denne artikkelen. Bruk den bare på systemer som har dette bestemte problemet. Denne hurtigreparasjonen kan gjennomgå ytterligere testing. Hvis du ikke er alvorlig påvirket av dette problemet, anbefaler vi derfor at du venter på neste oppdatering som inneholder denne hurtigreparasjonen.

Hvis du vil løse dette problemet umiddelbart, kontakter du Microsoft Kundestøtte for å få hurtigreparasjonen. For en fullstendig liste over telefonnumre for Microsofts kundestøttetjenester og informasjon om støttekostnader, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs! I spesielle tilfeller kan avgifter som vanligvis påløper for oppringinger til kundestøtte avbrutt hvis en Microsoft-tekniker avgjør at en bestemt oppdatering løser problemet. Vanlige kundestøttekostnader gjelder for ytterligere kundestøttespørsmål og problemer som ikke dekkes av den gjeldende oppdateringen.

Hvis du vil ha mer informasjon om ressurser for Lync for Mac 2011, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://www.Microsoft.com/Mac

Egenskaper

Artikkel-ID: 2926055 - Forrige gjennomgang: 30. januar 2014 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Lync for Mac 2011
Nøkkelord: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbhotfixrollup kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2926055 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2926055

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com