ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Τις εκθέσεις που δημιουργούνται στη Διαχείριση αναφορών του SSRS 2008 R2 δεν είναι συμβατές με το εδάφιο 508 προτύπων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2928669 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν δημιουργείτε μια αναφορά σε Microsoft SQL Server 2008 R2 υπηρεσιών αναφοράς (SSRS 2008 R2) Διαχείριση εκθέσεων, η έκθεση δεν είναι συμβατό με 1194.22(a) ενότητα στο εδάφιο 508 προτύπων.

Όταν το λογισμικό προγράμματος ανάγνωσης οθόνης χρησιμοποιείται από το χρήστη visuallyimpaired, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια έκθεση που δημιουργείται από τη Διαχείριση αναφορών, το λογισμικό ανάγνωσης οθόνης δεν μπορούν να παρέχουν μια κατανοητή εντολών για το κουμπίΕξαγωγή αναφοράς, στη γραμμή εργαλείων προβολή αναφορών.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Το πρόβλημα επιδιορθώθηκε για πρώτη φορά με την ακόλουθη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση του SQL Server.

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 11 για SQL Server 2008 R2 SP2

Σχετικά με τις αθροιστικές ενημερωμένες εκδόσεις για τον SQL Server

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Κάθε νέα αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για τον SQL Server περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες διορθώνει την ασφάλεια, που είχαν περιληφθεί με την προηγούμενη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση. Αποσύρετε τις πιο πρόσφατες αθροιστικές ενημερωμένες εκδόσεις για τον SQL Server:
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό και τα πρότυπα για άτομα με ειδικές τεχνολογίας πληροφοριών (ενότητα 508), επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενότητα 508 εθελοντική προϊόντος προσβασιμότητας πρότυπα (VPATs) για τα προϊόντα της Microsoft, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2928669 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 2
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2928669 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2928669

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com