FIX: De rapporten die worden gegenereerd in de SQL Server Reporting Services 2008 R2 Report Manager zijn niet compatibel met de Section 508-standaarden

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2928669 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u een rapport in Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services (SSRS 2008 R2) Report Manager genereert, is het rapport niet in overeenstemming met sectie 1194.22(a) in de Section 508-standaarden.

Als schermleesprogramma wordt gebruikt door een visuallyimpaired-gebruiker toegang tot een rapport dat wordt gegenereerd door Report Manager, kan niet het schermleesprogramma voorzien in een duidelijke aanwijzing rapportexporteren knop op de werkbalk van de Report Viewer.

Oplossing

Het probleem is in eerste instantie opgelost in de volgende cumulatieve update van SQL Server.

Cumulatieve Update 11 voor SQL Server 2008 R2 SP2

Over cumulatieve updates voor SQL Server

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Elke nieuwe cumulatieve update voor SQL Server bevat alle hotfixes en alle beveiligingscorrecties die zijn opgenomen in de vorige cumulatieve update. Bekijk de meest recente cumulatieve updates voor SQL Server:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Meer informatie

Voor meer informatie over elektronische en de toegankelijkheidsstandaarden die informatie technologie (Section 508), gaat u naar de volgende website:

Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over sectie 508 vrijwillige Product toegankelijkheid sjablonen (VPATs) voor Microsoft-producten:
Algemene informatie over sectie 508 VPATs voor Microsoft-producten

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2928669 - Laatste beoordeling: donderdag 20 februari 2014 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 2
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2928669 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2928669

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com