Как да активирате и използвате командата "Изпълни като" при изпълнението на програми в Windows

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 294676 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.

Важна забележка за потребителите на Windows XP: разширена поддръжка за този продукт приключва 8 април 2014 г. Да се гарантира, че вие ще получите всички важни актуализации на защитата за Windows, трябва да надстроите до по-нова версия като Windows 7.

За Още действия информация обърнете се към тази уеб страница на Microsoft: Поддръжката се прекратява за някои версии на Windows

Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Кратко изложение

В Microsoft Windows 2000 и Windows XP можете да изпълните назначена програма като друг потребител Препоръчано от в момента-logged на потребител. За да направите това в Windows 2000, трябва да се изпълнява услугата на RunAs, и да направите това в Windows XP, трябва да се изпълнява услугата за вторично влизам системата. RunAs вторично влизам системата се и същата услуга, но те използват различни преобразуване на имена. Тази статия описва как да активирате и използвате командата " Изпълни като " на компютър, базиран на Windows 2000 или Windows XP-базирани компютър.

Изисквания

 • Компютър, който работи с версия на Windows 2000 или Windows XP.
 • Административни права на компютъра.

Разрешаване на RunAs услугата на компютър с Windows 2000, или услугата за вторично влизам системата на компютър с Windows XP

За да са ни разрешите услугата на RunAs за вас, посетете "Коригиране". Ако предпочитате да отстраните сами този проблем, посетете "Нека реша проблема сам".

КоригиранеЗа да решите автоматично този проблем, щракнете върху поправи бутон или връзка. Щракнете върху изпълни в <b00> </b00>изтегляне на файлциферблат кутия и следвайте стъпките в поправка е съветникът.


Коригиране на проблема
Microsoft Fix it 50404


Бележки
 • Този съветник да е само на английски език. Въпреки това, автоматичната корекция работи и за други езикови версии на Windows.
 • Ако не сте на компютъра, който има този проблем, запишете го обосновано решение на флаш устройство или компактдиск и след това го стартирате на компютъра, който има проблем.

След това, посетете "Това реши проблема?".Нека реша проблема сам

по подразбиране услугата, която се изисква да изпълните командата " Изпълни като " се стартира автоматично при инсталираща назначена програма на Windows. Въпреки това услугата може да бъде забранена Препоръчано от администратор. Ако услугата бъде забранена, можете да разрешите услугата отново. За да направите това, изпълнете следните стъпки:
 1. Влезте в компютъра като администратор, или влезте в системата като потребител, който има административни права.
 2. С десния бутон върху иконата Моят компютър а след това щракнете върху управление.
 3. В управление на компютъра разгънете възел на услуги и приложения и след това щракнете върху услуги.
 4. Изпълнете едно Препоръчано от следните стъпки, в зависимост Препоръчано от това коя операционна система, че имате:
  • Windows 2000: В екрана с подробни събиране на данни, щракнете с десния бутон на RunAs услуга и след това щракнете върху свойства.
  • Windows XP: В екрана с подробни събиране на данни, щракнете с десния бутон на услугата за Вторично влизам системата а след това щракнете върху свойства.
 5. В диалоговия прозорец свойства поставям Трепвам вид към Автоматичени след това щракнете върху Старт.
 6. След като компютърът стартира услугата, щракнете върху OK , за да затворите диалоговия прозорец свойства и след това затворете управление на компютъра.
Услугата, която се изисква да изпълните командата " Изпълни като " вече се изпълнява на вашия компютър.

Използване на командата "Изпълни като" с помощта на пряк път

 1. Намерете прекия път елемента. Щракнете върху Старт, посочете програмии след това намерете елемента пряк път в менюто на програми .

  Ако прекият път не се намира в папката програми на менюто Старт , намерете на правилното място на прекия път.
 2. Натиснете SHIFT и задръжте докато щракнете с десния бутон на пряк път елемент а след това щракнете върху Изпълни като.
 3. Изпълнете едно Препоръчано от следните стъпки, в зависимост Препоръчано от това коя операционна система, че имате:
  • Windows 2000: В Изпълни като друг потребител, въведете потребителско име за влизане, Парола, и домейн Препоръчано от най-високо нивои след това щракнете върху OK.
  • Windows XP: В Изпълни като, върху следния потребител опция, въведете или изберете потребителско име за влизане, тип Паролаи след това щракнете върху OK.

Това реши проблема?

 • Проверете дали проблемът е решен. Ако проблемът е фиксиран, вие сте готови с този раздел. Ако проблемът не бъде отстранен, можете да свържете се с разширена поддръжка.
 • Ние ще оценявам вашето мнение. За обратна информация или да докладват всякакви проблеми с този разтвор, моля, оставете коментар на "Коригиране"блог или ни изпратете имейл.

Отстраняване на неизправности

 • Ако се опитате да стартирате назначена програма, MMC или елемент Препоръчано от контролния панел, Препоръчано от мрежово местоположение с помощта на командата " Изпълни като ", тя може да се провали, ако идентификационните събиране на данни, които се използват за свързване към (географски) разширена мрежа дял се различават Препоръчано от тези, които се използват за стартиране на програмата. Идентификационните събиране на данни, които се използват за изпълнението на програмата може да бъде не може да получи достъп до един и същ мрежов дял.
 • Службите на RunAs и вторично влизам Windows 2000 приемат само удостоверяване с парола. Ако политики изискват влизане със смарт карта с хипервръзки, след това командата " Изпълни като " няма да работи. Удостоверяване на смарт карти може да се използва с командата " Изпълни като " в Windows XP.
 • Командата " Изпълни като " не може да се използва Препоръчано от LocalSystem сметка в Windows XP Service Pack 2.

Свойства

ID на статията: 294676 - Последна рецензия: 20 юни 2014 г. - Редакция: 5.0
Важи за:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows 2000 Server
Ключови думи: 
kbhowto kbhowtomaster kbui kbmsifixme kbfixme kbmt KB294676 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 294676

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com