ID articol: 294871 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

REZUMAT

Acest articol descrie caracteristica Actualizări automate în Microsoft Windows 7, Windows Vista și Windows XP.

Pentru mai multe informații despre actualizări automate în Windows 7, faceți clic pe legătura de mai jos pentru a vedea articolul de pe site web Microsoft:

Ce este actualizarea automată Windows

Pentru mai multe informații despre actualizări automate în Windows Vista, faceți clic pe legătura de mai jos pentru a vedea articolul de pe site web Microsoft:
Ce este actualizarea automată Windows

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Caracteristica Actualizări automate este inclusă în Windows 7, Windows Vista și Windows XP. Cu caracteristica Actualizări automate, Windows poate automat Păstrați computerul la zi cu cele mai recente actualizări și accesorii. Nu mai aveți pentru a căuta actualizări critice și informații; Windows oferă-le direct la computer. Windows recunoaște atunci când sunt online și utilizează conexiunea la Internet pentru a căuta descărcări de la Site Web Actualizare Windows Web sau de la site-ul Microsoft Update Web. În zonă de notificare apare o pictogramă de fiecare dată când sunt disponibile actualizări noi.

Aveți posibilitatea să specificați cum și când aveți Windows pentru a actualiza computerul. De exemplu, setați Windows să automat descărcați și să instalați actualizări pe un program pe care îl specificați. Sau, puteți să vă notifică, ori de câte ori constată actualizările disponibile pentru computerul Windows. Windows va descărca apoi actualizările în fundal. Acest lucru vă permite să continue să lucreze continuu. După terminarea descărcării, apare o pictogramă în zonă de notificare cu un mesaj că actualizările sunt pregătite pentru a fi instalate. Când faceți clic pe pictograma sau pe mesaj, puteți instala actualizări noi în mai multe etape simple. Dacă nu instalați o anumită actualizare care s-a descărcat, Windows șterge fișierele sale de la computer. Dacă vă răzgândiți mai târziu, puteți descărca actualizare din nou prin restabilirea actualizările refuzate.

Pentru mai multe informații privind modul de configurare a actualizărilor automate, consultați articolul de mai jos pentru versiunea de Windows.

Pentru Windows 7, faceți clic pe legătura de mai jos pentru a vedea articolul de pe site web Microsoft:
Modificați modul Windows instalează ?i vă notifică despre actualizări
Pentru Windows Vista, faceți clic pe legătura de mai jos pentru a vedea articolul de pe site web Microsoft:
Modificați modul Windows instalează ?i vă notifică despre actualizări
Pentru Windows XP, faceți clic pe legătura de mai jos pentru a vedea articolul de pe site web Microsoft:
306525 Cum se configurează și se utilizează actualizări automate în Windows
Pentru mai multe informații despre modul de configurare a actualizărilor automate de utilizând Politică de grup sau setările de registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
328010Modul de configurare a actualizărilor automate utilizând Politică de grup sau registry setările
Pentru mai multe informații despre programarea automată Actualizări, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
327838Cum pentru a programa actualizări automate în Windows Server 2003, în Windows XP și în Windows 2000

Note:

 • Pentru a modifica setările pentru actualizări automate, trebuie să fie conectat ca administrator sau ca membru al grup de Administratori. Dacă computerul este conectat la o rețea, setările de politică de re?ea poate împiedica, de asemenea, tu de la completarea acestei proceduri.
 • Windows vă poate cere să reporniți computerul după anumite componente sunt instalate. Reporniți computerul când vi se solicită; în caz contrar, computerul să nu funcționeze corect.
 • Puteți instala întotdeauna actualizări specifice la Site Web Actualizare Windows Web sau de la site-ul Microsoft Update Web. Actualizare Windows Catalog și catalogul de actualizări Microsoft sunt disponibile pentru utilizatorii avansați și administratorii care doresc să descarce actualizări pentru a instala mai târziu sau instala pe una sau mai multe computere care execută Windows 7, Windows Vista și Windows XP.
 • Pentru mai multe informații despre modul de descărcare a actualizărilor din Actualizare Windows Catalog, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  323166Cum să descarce actualizări care includ driverele și remedierile rapide la Actualizare Windows Catalog
 • Profesioniștii ti pot utiliza Automată caracteristică actualizări și Actualizare Windows sau Microsoft Update pentru a configura un server în rețeaua lor corporative la furniza actualizări de la serverele corporative și clienții. Această funcționalitate poate fi utilă în medii unde unii clienți și fermă de servere nu au acces la Internet, sau în cazul în care mediul este gestionat foarte și Corporate administrator trebuie să testați actualizările înainte de desfășurarea ei.
 • Pentru informații despre modul de depanare Actualizare Windows problemele sau aspectele Microsoft Update, vizitați următorul site Web Microsoft:
  http://Update.Microsoft.com/windowsupdate/v6/troubleshoot.aspx

Proprietă?i

ID articol: 294871 - Ultima examinare: 27 martie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Update
Cuvinte cheie: 
kbwindowsupdatev6 kbwindowsupdatev4 kbdownload kbenv kbinfo kbupdate kbmt KB294871 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:294871

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com