Πληροφορίες για την Επαναφορά Συστήματος (System Restore) και την αποκατάσταση κωδικών πρόσβασης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 295050 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Το άρθρο αυτό περιγράφει τον τρόπο διαχείρισης της αποκατάστασης κωδικών πρόσβασης από την Επαναφορά Συστήματος (System Restore) σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP, όπως επίσης περιγράφει ποιοι τύποι κωδικών πρόσβασης αποκαθίστανται και ποιοι όχι.

Περισσότερες πληροφορίες

Κωδικοί πρόσβασης που δεν αποκαθίστανται:

  1. Οι κωδικοί πρόσβασης και οι υποδείξεις στα Windows XP δεν αποκαθίστανται. Οφειλόμενη στη σχεδίαση, η συμπεριφορά αυτή αποτρέπει τη σύγχυση και σας εμποδίζει να κλειδωθείτε εκτός του υπολογιστή σας, λόγω του ότι το σημείο επαναφοράς περιέχει έναν παλιό κωδικό πρόσβασης, τον οποίο δεν θυμάστε.
  2. Οι κωδικοί πρόσβασης και οι υποδείξεις στον Microsoft Internet Explorer και στο Σύμβουλο (Content Advisor) δεν αποκαθίστανται. Οφειλόμενη στη σχεδίαση, η συμπεριφορά αυτή αποτρέπει τη σύγχυση καθώς και τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν όταν κάνετε αναζήτηση στο Internet, σε περίπτωση που επαναφέρετε το σύστημά σας σε ένα σημείο που ισχύει ο παλιός σας κωδικός πρόσβασης, τον οποίο δεν θυμάστε.

Κωδικοί πρόσβασης που αποκαθίστανται

  1. Αποκαθίστανται οι κωδικοί προγραμμάτων, όπως το Hotmail Messenger, το AOL Messenger, το Yahoo Messenger καθώς και άλλοι κωδικοί πρόσβασης που βασίζονται στο διακομιστή Web. Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση: Τα προγράμματα απλώς αποθηκεύουν προσωρινά αυτούς τους κωδικούς πρόσβασης. Οι πραγματικοί κωδικοί πρόσβασης είναι αποθηκευμένοι στο διακομιστή Web. Η Επαναφορά Συστήματος (System Restore) δεν αλλάζει πραγματικά τον κωδικό πρόσβασης, αλλά τον κωδικό πρόσβασης που θυμάται το πρόγραμμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης του προγράμματος, για να συνδεθείτε με το διακομιστή.
  2. Οι κωδικοί πρόσβασης τομέα και υπολογιστή αποκαθίστανται. Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση και αποτελεί περιορισμό της Επαναφοράς Συστήματος (System Restore). Η Επαναφορά Συστήματος (System Restore) επανέρχεται στην κατάσταση τοπικού υπολογιστή. Μέρος των πληροφοριών για τη συμμετοχή σε τομείς βρίσκεται στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory και η υπηρεσία αυτή δεν επαναφέρεται από την Επαναφορά Συστήματος (System Restore).
Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
295049 Η αποκατάσταση του κωδικού πρόσβασης στον τομέα υπολογιστή απενεργοποιεί τους λογαριασμούς χρηστών τομέα
308402 Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στην Κονσόλα αποκατάστασης (Recovery Console) μετά την εκτέλεση του Sysprep

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 295050 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 5 Αυγούστου 2003 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo KB295050

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com