Τρόπος καθορισμού της συμβατότητας του υλικού ή του λογισμικού με τα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 295322 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR295322
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο καθορισμού της συμβατότητας του υλικού ή του λογισμικού σας με τα Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Πριν από την αναβάθμιση σε Windows XP, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία του Microsoft Windows Update για το Συμβατό υλικό και λογισμικό στο Web, για να εξακριβώσετε εάν το υλικό ή το λογισμικό σας είναι συμβατό με τα Windows XP (στα αγγλικά):
http://www.microsoft.com/Windows/catalog/
Η τοποθεσία Συμβατού υλικού και λογισμικού των Windows στο Web είναι μια πληροφοριακή υπηρεσία, η οποία σας βοηθά να εξακριβώσετε ποια προγράμματα και υλικό λειτουργούν καλύτερα με τον υπολογιστή σας. Όταν επισκεφθείτε την τοποθεσία Συμβατού υλικού και λογισμικού των Windows στο Web, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του υλικού και του λογισμικού, πριν να το αγοράσετε. Στην τοποθεσία Web προστίθενται τακτικά νέες πληροφορίες κατάστασης συμβατότητας υλικού και λογισμικού, ώστε να μπορείτε πάντοτε να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για την προστασία του υπολογιστή και να διατηρείτε την ομαλή λειτουργία του.

Όταν επισκέπτεστε την τοποθεσία Web, μπορείτε να αναζητήσετε ή να περιηγηθείτε κατά κατασκευαστή ή προϊόν, για να προσδιορίσετε το υλικό ή το λογισμικό που είναι συμβατό ή ασύμβατο με τα Windows XP. Μπορείτε να ανατρέξετε στην τοποθεσία, για να εξακριβώσετε εάν χρειάζεστε ενημερωμένη έκδοση. Σε πολλές περιπτώσεις, η Microsoft, οι ανεξάρτητοι πωλητές λογισμικού (ISV) ή οι ανεξάρτητοι πωλητές υλικού (IHV) έχουν υποβάλει σε δοκιμές ένα προϊόν και έχουν βαθμολογήσει τη συμβατότητά του. Εναλλακτικά, η κατάσταση συμβατότητας προϊόντος καθορίζεται μέσω πρακτικής χρήσης. Η Microsoft ενθαρρύνει τους αντιπροσώπους ISV και IHV να υποβάλουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των προϊόντων τους με τα Windows XP.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η τοποθεσία δεν περιέχει απαραίτητα μια πλήρη λίστα προϊόντων συμβατών με τα Windows XP. Εάν διαθέτετε ένα προϊόν που είναι συμβατό με τα Windows XP και δεν περιλαμβάνεται σε αυτήν τη λίστα, ειδοποιήστε τον κατάλληλο προμηθευτή και ζητήστε να εγγράψει τα προϊόντα του στις τοποθεσίες εγγραφής λογισμικού ή εγγραφής υλικού στο Web.

Για να κάνετε εγγραφή λογισμικού, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web (στα αγγλικά):
http://msdn.microsoft.com/isv/
Για να κάνετε εγγραφή υλικού, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web (στα αγγλικά):
http://www.microsoft.com/whdc/whql/default.mspx
Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
292607 Υποστηριζόμενες διαδρομές αναβάθμισης για Windows XP

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 295322 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2006 - Αναθεώρηση: 4.3
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbenv kbinfo kbsetup kbupgrade KB295322

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com