Laitteiston tai ohjelmiston Windows XP -yhteensopivuuden selvittäminen

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 295322 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tämä artikkeli on aiemmin julkaistu tunnuksella FI295322
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Yhteenveto

Tässä artikkelissa kuvataan, miten laitteiston tai ohjelmiston Windows XP -yhteensopivuus selvitetään.

Enemmän tietoa

Ennen kuin päivität järjestelmän Windows XP:ksi, käy seuraavassa Microsoft Windows Update Compatible Hardware and Software -Web-sivustossa ja tarkista, ovatko laitteistosi ja ohjelmistosi Windows XP -yhteensopivat:
http://www.microsoft.com/Windows/catalog/
Windows Compatible Hardware and Software -Web-sivuston on tietopalvelu, joka auttaa sinua selvittämään, mitkä ohjelmat ja laitteet toimivat tietokoneessasi parhaiten. Windows Compatible Hardware and Software -sivustossa voit esikatsella laitteistoja ja ohjelmistoja ennen niiden ostamista. Uusia ohjelmistojen ja laitteistojen yhteensopivuustietoja lisätään sivustoon säännöllisesti, joten saat aina viimeisimmät tiedot tietokoneen suojaamiseksi ja sen virheettömän toiminnan takaamiseksi.

Tässä Web-sivustossa voit etsiä tai selata valmistajan tai tuotteen mukaan ja selvittää, mikä laitteisto tai ohjelmisto on Windows XP -yhteensopiva. Sivuston avulla voit myös selvittää, tarvitsetko päivitystä. Usein Microsoft, itsenäiset ohjelmistovalmistajat (ISV, Independent Software Vendors) tai itsenäiset laitteistovalmistajat (IHV, Independent Hardware Vendors) ovat testanneet tuotteen ja arvioineet sen yhteensopivuuden. Tuotteen yhteensopivuus on saatettu määrittää myös käytännön kokemusten avulla. Microsoft kannustaa ISV- ja IHV-edustajia antamaan tietoja tuotteiden Windows XP -yhteensopivuudesta.

HUOMAUTUS: Tämä sivusto ei välttämättä sisällä täydellistä luetteloa Windows XP:n kanssa yhteensopivista tuotteista. Mikäli käytät tuotetta, joka on yhteensopiva Windows XP:n kanssa mutta jota ei ole tässä luettelossa, ilmoita asiasta tuotteen myyjälle ja pyydä tätä rekisteröimään tuote ohjelmiston tai laitteiston rekisteröintiin tarkoitetussa Web-sivustossa.

Voit rekisteröidä ohjelmiston seuraavassa Microsoftin Web-sivustossa:
http://msdnisv.microsoft.com/
Voit rekisteröidä laitteiston seuraavassa Microsoftin Web-sivustossa:
http://www.microsoft.com/whdc/whql/default.mspx
Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
292607 Tuetut Windows XP -päivitystavat

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 295322 - Viimeisin tarkistus: 27. joulukuuta 2006 - Versio: 4.1
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional Edition
Hakusanat: 
kbhowto kbenv kbinfo kbsetup kbupgrade KB295322

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com