Συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 2 για το System Center 2012 R2 Data Protection Manager

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2958100 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Η συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 2 για το Microsoft System Center 2012 R2 Data Protection Manager δεν είναι διαθέσιμη για λήψη εξαιτίας ζητημάτων που σχετίζονται με λήψη εφεδρικών αντιγράφων και ανάκτησης. Μας έχετε προσδιορίσει την αιτία αυτών των ζητημάτων και θα κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση.

Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, επικοινωνήστε με την υποστήριξη της Microsoft για μια λύση σε αυτό το θέμα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2958100 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014 - Αναθεώρηση: 2.1
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft System Center 2012 R2 Data Protection Manager
  • Microsoft System Center 2012 R2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhotfixserver kbfix kbqfe kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2958100 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2958100

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com