Δεν είναι όλα τα στοιχεία εμφανίζονται σε αυτόματο φίλτρο/συνοπτικά

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 295971 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Αναπτυσσόμενη λίστα ένα Αυτόματο Φίλτρο/Συγκεντρωτικού Πίνακα ενδέχεται να μην εμφανίζονται τα μοναδικά στοιχεία εμφανίζονται σε μια στήλη.

Αιτία

Στο Excel 2003, η αναπτυσσόμενη λίστα"Αυτόματο Φίλτρο"λίστα θα εμφανίσει τα πρώτα 1.000 μοναδικά στοιχεία. Εάν έχετε περισσότερα από 1.000 μοναδικά στοιχεία στη λίστα, εμφανίζονται μόνο τα πρώτα 1.000 στοιχεία.

Στο Excel 2007 και οι νεότερες εκδόσεις, η αναπτυσσόμενη λίστα"Αυτόματο Φίλτρο"λίστα θα εμφανίσει τα πρώτα 10.000 μοναδικά στοιχεία. Εάν έχετε περισσότερα από 10.000 μοναδικά στοιχεία στη λίστα, εμφανίζονται μόνο τα πρώτα 10.000 στοιχεία.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Αναπτυσσόμενη λίστα του Excel 2007 Συγκεντρωτικού πίνακα θα εμφανίσει τα πρώτα 65.534 μοναδικά στοιχεία. Excel 2010 και νεότερη έκδοση Συγκεντρωτικού πίνακα αναπτυσσόμενη λίστα θα εμφανίσει τα πρώτα 10.000 μοναδικά στοιχεία.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε την εντολή "Αυτόματο Φίλτρο" σε πολλά μικρότερα τμήματα των δεδομένων αντί για όλα τα δεδομένα ταυτόχρονα. Όλων των στοιχείων λίστας θα είναι ορατό αν κάθε υποσύνολο έχει άλλα μοναδικά μέλη από το όριο για τη συγκεκριμένη έκδοση του Excel.

Στο Excel 2010 και άνω προστέθηκε μια δυνατότητα αναζήτησης της φίλτρο αναπτυσσόμενης λίστας, το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιήσει αναζήτησης για την εμφάνιση εγγραφών που δεν είναι τα πρώτα 10.000 μοναδικά στοιχεία.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Φίλτρο αναζήτησης


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 295971 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Excel 2003
  • Microsoft Office Excel 2007
  • Microsoft Excel 2010
  • Microsoft Excel 2001 για Mac
  • Microsoft Excel 2004 for Mac
  • Microsoft Excel 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbpending kbprb kbmt KB295971 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 295971

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com