Beschrijving van de functie externe E-mail, off line mappen en de functie Off line werken in Outlook 2002

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 296080 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Voor een Microsoft Outlook 2000 (CW) versie van dit artikel, Zie195436.
Voor een Microsoft Outlook 98 (CW) versie van dit artikel, Zie180418.
Voor een Microsoft Outlook 97-versie van dit artikel Zie162046.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel worden de externe functies in Microsoft Outlook 2002. Deze functies zijn als volgt:
 • Off line werken
 • Off line mappen
 • Externe E-mail
Identificeren welke functie sluit het beste aan uw nodig heeft, is het belangrijk dat u de verschillen tussen deze functies begrijpt.

Meer informatie

Mobiel computer gebruik is steeds belangrijker geworden. Er zijn veel voorkomende situaties zal waar u Microsoft Outlook gebruiken als u hebt geen toegang tot een net werk; bijvoorbeeld wanneer u onderweg bent met een laptop, thuis werkt, of op een externe locatie.

Veel gebruikers combineren het werk Offline en externe E-mail naar het net werk gebruik verminderen of blijven binnen Verbindings tijd limieten voor Internet-provider. Terwijl u off line met Outlook werkt u kunt schrijven, lezen en reageren op berichten. Wanneer u klaar bent met het maken wijzigingen, gebruikt u een groep voor verzenden/ontvangen verbinding met uw e-mailaccount en Verzend het bericht dat u hebt geschreven terwijl u offline was.

Werken off line is beschikbaar in de meeste situaties. Bestanden met off line mappen (. OST) alleen beschikbaar als u Microsoft Exchange Server-account gebruikt. Wanneer u OST-mappen, kunt u de standaard mappen van Exchange Server (contact personen bijwerken Kalender, enz.) die u hebt toegevoegd aan uw Exchange-postvak of aan mappen Openbare mappen die u hebt geselecteerd wilt synchroniseren. De volgende keer dat u bent verbonden met het net werk, deze items worden gesynchroniseerd met de Exchange Server.

Externe E-mail kunt u ongewenste berichten dat u niet downloaden wilt door het eerste bericht koppen downloaden en alleen downloadt vervolgens de volledige berichten die u hebt geselecteerd. Externe E-mail werkt met Exchange Server en Internet-e-mailaccounts, maar alleen voor het post vak in map. U hebt ook de optie voor het verzenden van uitgaande berichten. U kunt Externe E-mail configureren met een groep voor verzenden/ontvangen of handmatig proces met behulp van hetWerken met kop tekstenin het menu Acties.

Basis beginselen van het off line werken

Goed inzicht OST-mappen en het werken met kop teksten u moet eerst de basis beginselen van het off line werken kennen. Wanneer u configureren de meeste services, krijgt u de optie voor off line; Wanneer u werkt off line, niet verzenden of ontvangen gegevens. Off line werken niet een net werk verbinding of modem nodig.

Als u off line werkt en niet een actie verzenden/ontvangen, worden wijzigingen bijgehouden op de vaste schijf in uw bestand met persoonlijke mappen (. PST) of in uw bestand (. OST) als u een Exchange Server-gebruiker. Dit betekent dat u niet verzenden of ontvangen van gegevens vanaf een andere locatie of computer.

In de meeste gevallen werkt u off line en gebruikt u externe E-mail met een modem. Externe E-mail kunt u extern verbinding maken om uw e-mailaccount. U kunt met Internet-e- en Microsoft Exchange-accounts.

Het configureren van een Microsoft Exchange Server-account voor off line werken

U moet Exchange Server accounts configureren voor gebruik van een off line mappen (. OST) bestand voor off line gebruik.Voor meer informatie over hoe u dit doet, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
286038Het gebruik van off line mappen in Outlook 2002
Nadat u het OST-bestand, stel uw Exchange Server-account voor off line werken hiertoe de volgende stappen:
 1. Start Outlook als dat nog niet is gestart.
 2. Op deHulp programma'smenu, klikt u opE-mailaccounts.
 3. Klik opWeer geven of wijzigen van bestaande e-mail accounts, en klik vervolgens opVolgende
 4. Dubbel klik op de Exchange Server-account toegang tot de eigenschappen ervan.
 5. Klik op deMeer instellingenknop.
 6. Op deAlgemeenen klik op deHandmatig verbinding Staatoptie.
 7. OnderBij het starten, klikt u op deOff line werken en inbelnetwerk gebruiken Net werkoptie. Schakel deKies verbindingstype bij het startenselectie vakje dat u werkt off line of on line.
 8. Klik op deExterne E-mailtab en stel vervolgens de opties die u wilt gebruiken voor verbinding beheer en externe overdracht.
 9. Klik opOK.
 10. Klik opVolgende, en klik vervolgens opVoltooien.
 11. Start Outlook opnieuw en selecteer vervolgens werken off line.

Het configureren van een Internet-e-mailaccount voor off line werken

Gebruik de volgende stappen Outlook configureren voor off line werken en gebruikt u externe E-mail met Internet-e-mailaccounts:
 1. Start Outlook als dat nog niet is gestart.
 2. Op deBestandmenu, klikt u opOff line werken.
Outlook blijft in de modus off line werken totdat u uitschakelen de optie in deBestandmenu.

Procedures voor het gebruik van algemene externe E-mail

Het doel van externe E-mail is alleen berichten wilt overzetten. Het doet geen overdracht agenda-afspraken, contact personen of andere Outlook-gegevens. Als u dit soort informatie overbrengen wilt, moet u off line mappen gebruiken Als een Microsoft Exchange Server-account.

Het configureren van Outlook automatisch externe E-mail gebruiken

Gebruik de volgende stappen op Exchange Server-account configureren Externe E-mail automatisch gebruiken:
 1. Start Outlook.
 2. Op deHulp programma'smenu, klikt u opInstellingen voor verzenden/ontvangen, en klik vervolgens opGroepen voor verzenden/ontvangen definiëren.
 3. Dubbel klik op de naam van de groep alle Accounts (of de naam van een andere groep voor verzenden/ontvangen die u gebruiken wilt terwijl u werkt off line).
 4. Klik in de balk AccountsMicrosoft Exchange Server, en schakel deAccount opnemen in deze Groep voor verzenden/ontvangenselectie vakje.
 5. Klik in de balk AccountsExterne E-mail, en klik vervolgens op deAccount opnemen in deze Groep voor verzenden/ontvangenselectie vakje.
 6. Klik opAlleen item beschrijving downloadennaar alleen de bericht koppen hebt gedownload op verzenden/ontvangen.
 7. Nadat u de overige opties naar wens hebt ingesteld, klikt u opOK, en klik vervolgens opSluiten.

Het configureren van een Internet-e-mailaccount automatisch externe E-mail gebruiken

 1. Start Outlook.
 2. Op deHulp programma'smenu, klikt u opInstellingen voor verzenden/ontvangen, en klik vervolgens opGroepen voor verzenden/ontvangen definiëren.
 3. Dubbel klik op de naam van de groep alle Accounts (of de naam van een andere groep voor verzenden/ontvangen die u gebruiken wilt terwijl u werkt off line).
 4. Controleer deAccount opnemen in deze Groep voor verzenden/ontvangenselectie vakje is ingeschakeld.
 5. Klik opAlleen item beschrijving downloadennaar alleen de bericht koppen hebt gedownload op verzenden/ontvangen.
 6. Nadat u de overige opties naar wens hebt ingesteld, klikt u opOK, en klik vervolgens opSluiten.

Werken met bericht koppen gedownload

Als u Outlook accounts automatisch configureren Gebruik afstands bediening Werken met e-mail bericht koppen gedownload, bericht koppen in het post vak in worden gedownload. Als bericht koppen handmatig worden gedownload via deWerken met kop tekstenfunctie, worden ook de koppen in het post vak in gedownload. U hebt volgende drie opties wanneer u met koptekst werkt:
 • Het volledige bericht gedownload van de server waarop van de server verwijderd nadat het downloaden voltooid is
 • Download een kopie van het bericht van de server waarop het bericht blijft op de server
 • Het bericht van de server verwijderen zonder het downloaden van de volledige bericht
Gebruik de volgende stappen uit om te werken met kop teksten:
 1. Start Outlook met de optie off line voor de rekening u gebruikt, zoals deze is geconfigureerd in de voorgaande procedures.
 2. Selecteer in het post vak in de bericht kop die u wilt proces.
 3. Op deHulp programma'shet menuVerzenden/ontvangen, klik opWerken met kop teksten, klik opBerichten markeren of markering verwijderen, en selecteert u de actie uit te voeren op de geselecteerde berichten.
 4. De acties uitvoeren, klikt u op deHulp programma'smenu, klikt u opWerken met kop teksten, en klik vervolgens opGemarkeerde bericht koppen verwerken.
Outlook gebruikt de verbinding die is opgegeven in uw e-mailaccount verbinding maken met de server instellingen en voltooit u de geselecteerde acties tegen het bericht op de e-mailserver.

Eigenschappen

Artikel ID: 296080 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbinfo kbmt KB296080 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:296080

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com