Αναγν. άρθρου: 296088 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR296088
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν ξεκινάτε το Microsoft Outlook ή προσπαθείτε να ανοίξετε ένα αρχείο προσωπικών φακέλων (.pst) ή ένα αρχείο φακέλων για εργασία χωρίς σύνδεση (.ost), ενδέχεται να εμφανιστεί το εξής μήνυμα λάθους:
Εντοπίστηκαν σφάλματα στο αρχείο <διαδρομή_αρχείου>. Κλείστε όσες εφαρμογές έχουν δυνατότητα αλληλογραφίας και χρησιμοποιήστε το εργαλείο επιδιόρθωσης εισερχομένων (Inbox Repair Tool).

(Errors have been detected in the file<file_path>.Quit all mail-enabled applications, and then use the Inbox Repair Tool.)
όπου <διαδρομή_αρχείου> είναι η διαδρομή προς το αρχείο .pst.

Εάν εκτελέσετε το Εργαλείο επιδιόρθωσης εισερχομένων (Inbox Repair Tool) (Scanpst.exe), το αρχείο δεν θα επιλύσει το ζήτημα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει επειδή τα αρχεία .pst και .ost έχουν όριο μεγέθους 2 gigabyte (GB) και το μήνυμα λάθους εμφανίζεται όταν γίνει υπέρβαση του ορίου αυτού. Το Εργαλείο επιδιόρθωσης εισερχομένων (Inbox Repair Tool) δεν είναι δυνατό να διορθώσει το ζήτημα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη του εργαλείου από την ακόλουθη σύνδεση του Κέντρου λήψης της Microsoft (Microsoft Download Center):
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=B33B1DFF-6F50-411D-BBDF-82019DDA602E&amp;displaylang=en (Αγγλική έκδοση)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Χρησιμοποιήστε το εργαλείο για να δημιουργήσετε ένα περικομμένο αντίγραφο του αρχείου .pst. Το αντίγραφο που απομένει μετά την ολοκλήρωση του εργαλείου δεν έχει όλα τα αρχικά δεδομένα, επειδή το εργαλείο περικόπτει από το αρχείο μια ποσότητα δεδομένων που καθορίζει ο χρήστης.

Περιορισμοί ανάκτησης του βοηθητικού προγράμματος περικοπής των 2 GB:
 • Πρέπει να έχετε 2 GB ελεύθερο χώρο στον σκληρό δίσκο (για να δημιουργήσετε αντίγραφο του αρχείου .pst).
 • Το βοηθητικό πρόγραμμα περικόπτει το αρχείο .pst ώστε να είναι μικρότερο από 2 GB. Για να έχετε αρκετό χώρο εργασίας, περικόψτε το αρχείο ώστε να είναι από 20 έως 25 ΜΒ megabytes (MB) μικρότερο από το όριο των 2 GB. Τα περικομμένα δεδομένα αφαιρούνται από το νέο αντίγραφο, συνεπώς ορισμένα μηνύματα λείπουν από το ανακτημένο αντίγραφο.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία αυτή για να προσπαθήσετε να ανακτήσετε τα δεδομένα, αλλά δεν θα είναι 100% επιτυχής. Ακόμα και αν το εργαλείο λειτουργήσει, δεν θα ανακτηθούν όλα τα δεδομένα (τα περικομμένα δεδομένα θα λείπουν).

Χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα βήματα για την ανάκτηση των δεδομένων:
 1. Κάντε λήψη του εργαλείου από την ακόλουθη σύνδεση του Κέντρου λήψης της Microsoft (Microsoft Download Center):
  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=B33B1DFF-6F50-411D-BBDF-82019DDA602E&amp;displaylang=en (Αγγλική έκδοση)
 2. Εξαγάγετε το αρχείο 2gb152.exe σε έναν κενό φάκελο. Θα πρέπει να εμφανιστούν τα ακόλουθα πέντε αρχεία:
  • Msstdfmt.dll
  • Msvbvm60.dll
  • Pst2gb.exe
  • Readme.rtf
  • Readme.txt
 3. Ξεκινήστε το πρόγραμμα Pst2gb.exe.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση (Browse) για να επιλέξετε το υπερμέγεθες αρχείο .pst και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα (Open).
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία (Create), επιλέξτε το όνομα και τη θέση του αρχείου περικομμένων δεδομένων που θέλετε να δημιουργήσετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση (Save).
 6. Πληκτρολογήστε την ποσότητα των δεδομένων που θέλετε να περικοπεί στο αρχείο .pst. Δεν υπάρχει κάποια σωστή ποσότητα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε 20 με 25 ΜΒ, ίσως όμως χρειαστεί να περικόψετε περισσότερα ή λιγότερα. Για παράδειγμα, εάν περικόψετε 25 ΜΒ δεδομένων και η διαδικασία λειτουργήσει, επαναλάβετέ την και περικόψτε το αρχικό υπερμέγεθες αρχείο .pst μόνο κατά 15 ΜΒ. Εάν αυτό έχει αποτελέσματα, δοκιμάστε τη διαδικασία με 5 ΜΒ. Εάν τα 25 ΜΒ δεν έχουν αποτέλεσμα, επαναλάβετε τη διαδικασία και περικόψτε το αρχικό αρχείο .pst κατά 35 ΜΒ. Εάν η διαδικασία δεν λειτουργήσει, αυξήστε την ποσότητα έως ότου η διαδικασία είναι επιτυχής.
 7. Εκτελέστε το Εργαλείο επιδιόρθωσης εισερχομένων (Inbox Repair Tool) (το αρχείο Scanpst.exe) στο μικρότερο αρχείο .pst.
 8. Ανοίξτε το επιδιορθωμένο αρχείο .pst με το Outlook.
 9. (Αυτό το βήμα συνιστάται, αλλά είναι προαιρετικό) Εάν το αρχείο ανοίξει, κάντε δεξιό κλικ στο ριζικό φάκελο του .pst, κάντε κλικ στην εντολή Ιδιότητες (Properties) και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Συμπύκνωση τώρα (Compact Now), για να ξεκινήσει η συμπύκνωση. Για ένα αρχείο αυτού του μεγέθους, η συμπύκνωση μπορεί να διαρκέσει περίπου 4-8 ώρες.
 10. Εάν το αρχείο δεν ανοίγει, απορρίψτε το περικομμένο αρχείο .pst και επαναλάβετε τη διαδικασία με το αρχικό αρχείο .pst. Περικόψτε περισσότερα δεδομένα από ό,τι στην πρώτη προσπάθεια και προσπαθήστε ξανά να εκτελέσετε τη διαδικασία.
 11. Εγκαταστήστε την ακόλουθη ενημερωμένη έκδοση ή την επείγουσα επιδιόρθωση, ανάλογα με την έκδοση του Outlook που έχετε. Για να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
  245025 Τρόπος απόκτησης και εγκατάστασης των ενημερωμένων εκδόσεων του Office 2000 SR-1 και SR-1a
  Με αυτές τις ενημερωμένες εκδόσεις, το Outlook δεν επιτρέπει στο αρχείο .pst να υπερβεί το μέγιστο μέγεθος των 2 GB. Χρησιμοποιήστε μία από τις παρακάτω μεθόδους διαχείρισης του μεγέθους των αρχείων .pst:

  • Χρησιμοποιήστε περισσότερα από ένα αρχεία .pst.
  • Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα αρχειοθέτησης.
  • Αποθηκεύστε τα συνημμένα σε φάκελο συστήματος αρχείων και διαγράψτε τα από μηνύματα.
Η αγγλική έκδοση αυτού του εργαλείου πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά αρχείου ή νεότερα:

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

197316 Τρόπος χρήσης του "Εργαλείου επιδιόρθωσης εισερχομένων" (Inbox Repair Tool), το οποίο εγκαθίσταται με την επιλογή "Εταιρεία και ομάδα εργασίας" (Corporate and Workgroup), για την αποκατάσταση μηνυμάτων στο Outlook 2000
Είναι πιθανό να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε το βοηθητικό πρόγραμμα περικοπής των 2 GB:
Run-time Error '713': Class not Registered. You need the following file to be installed on your machine. MSSTDFMT.DLL
Εάν λάβετε αυτό το μήνυμα λάθους, χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα βήματα.

Microsoft Windows 98, Microsoft Windows 98 SE, Microsoft Windows ME

 1. Αντιγράψτε το αρχείο MSstdfmt.dll στο φάκελο C:\Windows\System.
 2. Ανοίξτε μια γραμμή εντολών και κατόπιν πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή:
  REGSVR32 C:\Windows\System\MSSTDFMT.DLL

Στα Microsoft Windows NT, Microsoft Windows 2000 και Microsoft Windows XP

 1. Αντιγράψτε το MSstdfmt.dll στο φάκελο C:\<windir>\System32.
 2. Ανοίξτε μια γραμμή εντολών και πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή
  REGSVR32 C:\windir\System32\MSSTDFMT.DLL
  όπου windir είναι ο κατάλογος WINNT ή Windows.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 296088 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 4 Μαρτίου 2008 - Αναθεώρηση: 7.2
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 98 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 97 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhotfixserver kbqfe kberrmsg kbprb KB296088

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com