Fout bij het wacht woord gewijzigd na wacht woord wijziging programma geïnstalleerd

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 296617
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Nadat u het hulp programma wacht woord wijziging is ingesteld, verschijnt het volgende foutbericht in de browser wanneer u probeert een wacht woord te wijzigen:
De parameter is onjuist.
Voor meer informatie over het instellen van het hulp programma wacht woord wijzigen, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
269082De virtuele map IISADMPWD Is niet tijdens een schone installatie van IIS 5. 0 gemaakt

Oorzaak

Deze fout treedt op als een van de volgende criteria wordt voldaan:
  • De webserver is een domeincontroller.
  • De webserver is een server in een werk groep.
  • Een lokale account die wordt gebruikt op een lidserver van een domein.
  • U typt niet de naam van de computer voordat u de gebruikersnaam wanneer u het wacht woord wijzigen.

Oplossing

Als u het wacht woord in IIS wijzigen op een domeincontroller, een werk groep server of met een lokale account op een lidserver, voert u de accountgegevens in de volgende notatie:
computer naam>\gebruikers naam>

Status

Dit gedrag is inherent aan het ontwerp.

Meer informatie

Stappen om het gedrag te reproduceren

  1. Ga naar de website die is ingesteld voor gebruikers wacht woorden (bijvoorbeeld http:// wijzigencomputer naam> / iisadmpwd). De standaard pagina is Aexp.OPMERKING: Deze pagina maakt gebruik van SSL (Secure Sockets Layer) als de metabase-instelling is gewijzigd. Opmerking u moet alleen de metabase-instelling wijzigen als u het hulp programma voor IIS wacht woord wijzigen zonder SSL. Als de wijziging is aangebracht, stelt u de standaard pagina voor de virtuele map Iisadmpwd tot Aexp3.htr met behulp van de functie standaard document in de eigenschappen van de virtuele map Iisadmpwd.

  2. Maak een lokale account op de server. (Als de server een domeincontroller is, maakt u een domeinaccount). Zorg ervoor dat in overeenstemming is met een wacht woord beleid.
  3. Toegang vanaf een externe computer http://computer naam> /iisadmpwd/aexp3.htr (als SSL niet wordt gebruikt) of https://computer naam> /iisadmpwd/aexp.htr (als SSL wordt gebruikt).
  4. Typ de accountnaam, het oude wacht woord, het nieuwe wacht woord en het nieuwe wacht woord bevestigen.OPMERKING: Zorg ervoor dat het nieuwe wacht woord voldoet niet aan decomputer naam>\gebruikers naam> indeling.
Het hulp programma IIS wacht woord wijzigen wordt gebruikt, vaak wanneer Outlook Web Access (OWA) op de server IIS 5. 0 is geïnstalleerd en wordt gebruikt voor webmail. Als het wacht woord is verlopen wanneer de gebruiker zich aan bij OWA, wordt de gebruiker omgeleid naar een pagina waarop het wacht woord kan worden gewijzigd.

Als het hulp programma IIS wacht woord wijzigen wordt gebruikt voor OWA, hoeft de standaard pagina voor de virtuele map Iisadmpwd te worden gewijzigd van Aexp Aexp3.htr.

Eigenschappen

Artikel ID: 296617 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbpending kbprb kbmt KB296617 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:296617
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com