ID на статията: 297019 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Кратко изложение

Тази статия съдържа насоки за ограниченията за използване на файлове с лични папки (.pst) в локална (географски) разширена мрежа (LAN) или широка зона (географски) разширена мрежа (WAN) връзка. Обърнете внимание, че .pst файлове не са предназначени да бъде дългосрочно, непрекъсната употреба метод за съхраняване на съобщения в корпоративна среда.

Тази статия също така предлага три алтернативи на .pst файлове:
 • Използване на Microsoft Exchange Server 2010 или Microsoft Exchange Server 2013 личен Архив пощенски хранилище на пощенски кутии.
 • Конфигуриране на Microsoft Outlook в режим на кеширане на Exchange. Това кешира събиране на данни за пощенската кутия на Exchange Server в локален файл с офлайн папки (.ost).
 • Конфигуриране на Outlook да се изпълнява на терминалните услуги на Windows и да се свържете с пощенската кутия на Exchange Server в режим онлайн.

Освен това един поддържан сценарий за мрежови .pst файлове е описан в тази статия. Сценарият използва Microsoft Outlook 2010 или Microsoft Outlook 2013 дистанционно за Windows Server 2008 R2 orlater отдалечен работен плот сесия хост (RDSH).

Допълнителна информация

Екипа на Microsoft Exchange Server 4.0 създава .pst файлове за да позволите на потребителите да поддържат непълно копиране на съобщенията си на техните местни компютри. На .pst файлове също служи като хранилище на съобщения за потребители, които нямат достъп до Microsoft Exchange Server компютър (например, POP3 или IMAP имейл потребители).

Въпреки това .pst файлове не са предназначени като предприятие (географски) разширена мрежа разтвор. Въпреки че е възможно да зададете мрежов указател или универсална именна конвенция (UNC) път като на място за съхранение на .pst файл, използване на мрежата не е писано да бъде дългосрочно, непрекъсната употреба метод за съхраняване на съобщения в корпоративна среда.

.Pst файл е файл достъп задвижване метод на съобщение за съхранение на багаж. Файл достъп задвижване означава, че компютърът използва специален файл достъп команди, които операционната система осигурява да чете и пише събиране на данни във файла.

Това не е ефективно на WAN или LAN връзки, защото WAN и LAN връзки използват (географски) разширена мрежа достъп задвижване методи. Това са команди, операционната система осигурява да изпраща събиране на данни, или получават Препоръчано от друг свързан в (географски) разширена мрежа компютър. Ако има дистанционно .pst файл (над мрежова връзка), Outlook се опитва да използва файла команди за четене Препоръчано от файл или запис във файла. Въпреки това операционната система след това трябва да изпрати тези команди в мрежата, защото файлът не се намира на локалния компютър. Това създава много режийни и увеличава времето за което се изисква за четене и запис в файл. Освен това използването на .pst файл с мрежова връзка може да доведе до повреден .pst файл, ако връзката разгражда или не.

За Още действия информация за проблемите, които могат да възникнат с мрежови устройства за съхранение или сървъри, които домакин акции посетете следния сайт на Microsoft:
http://blogs.TechNet.com/askperf/Archive/2007/01/21/Network-Stored-PST-Files-Don-t-DO-IT.aspx
Други поведения на .pst файлове през WAN и LAN връзки
 • Всички операции се по-дълго.
 • Напишете операции може да отнеме около четири пъти по-дълъг Препоръчано от операциите за четене.
 • Outlook е по-бавна производителност Препоръчано от Exchange клиент.
Тъй като тези поведения файлове с офлайн папки (.ost) и лична адресна книга (.pab) файлове на мрежов дял, които са достъп до отдалечено също са неподдържани конфигурации.

Ако са роуминг потребители в организацията, посетете следния сайт на Microsoft:
http://Office.Microsoft.com/EN-US/Office-2003-Resource-Kit/configuring-Outlook-for-roaming-users-HA001140269.aspx

Препоръки

Microsoft препоръчва следните решения. Първите три се използват в вместо .pst файлове през локална (географски) разширена мрежа или WAN. Четвъртият описва опция за използване на мрежови .pst файлове, но само когато Outlook 2010 или Outlook 2013 е домакин дистанционно на Windows Server 2008 R2 orlater домакин на сесия за отдалечен работен плот.

Пощенска кутия Exchange Server 2010 и Exchange Server 2013 личен Архив

Лични архиви ви помогне да си възвърне контрола на съобщения данните на вашата организация като елиминира нуждата Препоръчано от личното хранилище (.pst) файлове и позволява на потребителите да съхранявате съобщения в лични архивна пощенска кутия, достъпни в Microsoft Outlook 2013, Microsoft Outlook 2010, Microsoft Outlook 2007 и Microsoft Office Outlook Web App.

За Още действия информация относно лични архиви посетете следния уеб сайт на Microsoft TechNet:
http://TechNet.Microsoft.com/EN-US/Library/dd979795.aspx

Exchange Server с локалния .ost файл

Когато вие работите през WAN или LAN, тя е по-добре да конфигурирате Microsoft Outlook в режим на кеширане на Exchange. Това кешира Exchange Server пощенска кутия данните в локален файл с офлайн папки (.ost). Тази конфигурация позволява отдалечена клиента работи успешно дори без да сте свързани към сървъра. Имайте предвид, че .ost файлове подкрепа местните репликация, и това означава, че всички папки и техните събиране на данни могат да бъдат възпроизведени на .ost файлове, не само Групов имейл, както е в случая, когато използвате отдалечена поща. Използването на .ost файлове е следователно по-ефективна и по-полезни. .ost файлове също не са зависимости в задача на наличието на Exchange Server компютър (освен да синхронизирате нови събиране на данни Препоръчано от сървъра към клиента и обратното), защото информацията е кеширана в локалния .ost файл. Това подобрява производителността, защото информацията се гледа е съхранена на локалния диск, докато господар непълно копиране на данните остават на сървъра, където тя може да бъде преглеждана и архивирани. .Ost файлове също предоставят събиране на данни свръхизобилие, и това гарантира по-голяма цялостност и възстановимост на данните.

Microsoft терминални услуги

Ако едно предприятие иска да използва Outlook през WAN или LAN връзки, това е високо ефективно да конфигурирате Outlook да се свърже с пощенската кутия на Exchange Server в режим онлайн, докато използвате услугата на Microsoft Windows терминалния сървър. С терминални услуги се прехвърля само информацията, която е необходима, за да актуализирате даден дисплей. Потенциалните ползи, като много отдалечени потребители, въз основа на терминалните услуги (вместо да се използва или .pst или .ost файлове) са значително във всяка (географски) разширена мрежа bandwidth опазване анализ.

2013 на Outlook или Outlook 2010, домакин дистанционно с помощта на конфигурация за отдалечен работен плот сесия хост (RDSH) или инфраструктура на виртуален работен плот (VDI) на orlater на Windows Server 2008 R2

Outlook 2013 и Outlook 2010 функционалност се поддържа, когато се използват мрежови .pst или .ost файлове при следните условия:
 • Използва се на висока скорост/ниска латентност мрежова връзка.
 • Има един клиент достъп на файл (една Outlook клиента за .pst или .ost).
 • Или Windows Server 2008 R2 или по-късно отдалечен работен плот сесия хост (RDSH), или Windows Server 2008 R2 или по-късно инфраструктура за виртуален работен плот (VDI) се използва да тече Outlook отдалеч.
Ако конкретна функция Outlook спира да работи или .pst или .ost файла става корумпирани и можете да възпроизведете проблема в горните среда, обърнете се към поддръжката на Microsoft.

Бележка Microsoft няма да помогне в отстраняване на бавно изпълнение поради мрежови .pst или .ost файлове. Клиентите са отговорни за определяне и поддържане на адекватна (географски) разширена мрежа и диск i/o.

Важно Microsoft програми може да не работи както се очаква в трети партия заявление или software virtualization среда. Ние не тест продукти на Microsoft, които се изпълняват в трети партия заявление или software virtualization среда. За Още действия информация за подкрепата, предоставена Препоръчано от Microsoft за своя софтуер, работещ заедно с не Microsoft хардуер виртуализация софтуер щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
897615 Политиката на разширена поддръжка за Microsoft софтуер работи в не Microsoft хардуер виртуализация софтуер

(географски) разширена мрежа за мащабируемост ориентиране, която е специфична за тази конфигурация може да се намери в "режим на кеширана версия на Exchange в среда на домакин на сесия за отдалечен работен плот: планиране съображения (Outlook 2010)" Бялата книга. Въпреки че този колективна папка за документи се отнася специално за режим на кеширане на Exchange, скалируемост показатели трябва да важи и за другите конфигурации на Outlook, ако са изпълнени критериите, които са споменати в предишния външен списък. За да изтеглите тази технически документ като колективна папка за документи на Microsoft Word (.docx), посетете следния сайт на Microsoft:

Какво да разгледа, когато се съхраняват .pst файлове

Когато се съхраняват .pst файлове, дялове може да спре да отговаря. Това поведение може да доведе до няколко клиентски проблеми, като причинява Outlook да спирам отговарям или студен настолни компютри на клиентски компютри. Опашка в сървъра услуга работа опашките е, което причинява това временно състояние. Услугата на сървъра използва работни елементи, като молба за разширяване на .pst файл, за обработка на входно-изходна заявки, които идват по мрежата. Тези елементи са в опашката в сървъра услуга работа опашки работа. Препоръчано от там те се обработват Препоръчано от сървъра услуга работник конец. Работни елементи са отпуснати Препоръчано от ядрото ресурс, който се нарича незаписана (АЕЦ). Услугата на сървъра изпраща тези в / и заявки към подсистемата на диска. Ако, по причини, които са споменати по-рано, подсистемата на диск не отговори навреме, входящи / и заявки чакащи с помощта на работни елементи в сървъра работа опашки. Тъй като те работят елементи се разпределят Препоръчано от АЕЦ, този ресурс в крайна сметка да изтече. Изчерпване на АЕЦ причини системи да в крайна сметка спре да реагира и да регистрира събитие ID 2019.

Ако вие разрешите този проблем, обикновено можете да намерите доказателства за проблем в Poolmon и Perfmon улавя. Например можете да видите LSwn, басейн етикет разпределение изкачване в Poolmon следа. Тези разпределения са направени Препоръчано от Srv.sys програмата. Размерът на разпределението се конфигурира с помощта на стойността на системния регистър SizReqBuf. Едно разпределение се прави за всеки работен елемент, който се използва Препоръчано от услугата на сървъра. Когато използвате Perfmon за да отстраните този проблем, вие виждате постоянно намаление в на гишето за "Наличен работни елементи". Ако "Налични работни елементи" достигне нула, клиенти може да не може да достъп до файлове. Също така можете да изпитате събитие ID 2019 грешки, ако проблемът е LSwn разпределения (АЕЦ изчерпване). Друг маркер, който показва .pst файл въпроси е на MmSt етикет. Този етикет представлява мм раздел прототип обект PTEs, паметта управление на структура, която се използва за нанесените файлове. (Това е басейн етикет, който се използва за карта с хипервръзки памет за операционната система, която се използва за проследяване на споделени файлове.) MmSt въпроси често се проявява като набор извънвиртуална памет изчерпване (събитие ID 2020).

Размяна свързаност и изпълнението в Outlook отстраняване където споделените файлове съществуват

Ако околната среда съдържа (географски) разширена мрежа споделя .pst файлове, се уверете, че следните указания се следват по време на отстраняване на неизправности:
 • Тези файлове не трябва да се съхраняват на същия носител като файлове, които се използват Препоръчано от сървъра на Exchange. Това включва основни файлове, бази събиране на данни и влезте файлове.
 • Тези файлове трябва да бъдат изключени Препоръчано от профила, Outlook и Outlook трябва да бъде рестартиран.

Заради тези проблеми, както и възможността, че споделената .pst файловете могат да бъдат причина за проблеми с производителността на клиента екипи за разширена поддръжка на Microsoft Exchange Server и Microsoft Office Outlook трябва да предприеме тези действия, при отстраняване на.

Библиография

За Още действия информация щракнете върху следните номера на статии в база знания на Microsoft:
208480 Описание на целите и капацитетът на Outlook складови съоръжения
177446 Как да тествате Изпълни с Microsoft отдалечено извикване на процедура

Свойства

ID на статията: 297019 - Последна рецензия: 11 юни 2014 г. - Редакция: 5.1
Важи за:
 • Microsoft Outlook 2013
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 98 Standard Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Home Server
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise N
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Home Premium N
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Professional N
 • Windows 7 Release Candidate
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Starter N
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Ultimate N
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Standard
Ключови думи: 
kbstore kbemail kbinfo kbmt KB297019 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 297019

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com