Foutbericht wanneer u toepassingen voor .NET Framework 4.5.2 compileren

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2971005 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een Microsoft .NET Framework 4.5.1-toepassing die gebruikmaakt van .NET draagbare bibliotheken voor Microsoft .NET Framework 4.5.2 compileren, wordt het volgende foutbericht weergegeven tijdens het compileren:
Het type '{type}' is gedefinieerd in een assembly waarnaar niet wordt verwezen. U moet een verwijzing naar een assembly toevoegen "{assembly}'.

Opmerking In dit foutbericht {assembly} Hiermee geeft u een van de bestanden die is gevonden in de \Reference Assemblies\Microsoft\Framework\"C:\Program Files (x 86).NETFramework\v4.5.2\Facades"map.

Bijvoorbeeld het foutbericht wordt weergegeven, lijkt op een van de volgende berichten:
Het type 'System.Object' is gedefinieerd in een assembly waarnaar niet wordt verwezen. Moet u een verwijzing naar een assembly toevoegen ' System.Runtime, versie 4.0.0.0, Culture = neutral, PublicKeyToken = b03f5f7f11d50a3a ='.

Het type 'System.Attribute' is gedefinieerd in een assembly waarnaar niet wordt verwezen. Moet u een verwijzing naar een assembly toevoegen ' System.Runtime, versie 4.0.0.0, Culture = neutral, PublicKeyToken = b03f5f7f11d50a3a ='.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door de bijgewerkte versie van het Microsoft .NET Framework 4.5.2 Developer Pack te installeren. Zie voor informatie over downloaden Microsoft Knowledge Base-artikel 2901951.

Eigenschappen

Artikel ID: 2971005 - Laatste beoordeling: vrijdag 20 juni 2014 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft .NET Framework 4.5.2
Trefwoorden: 
kbtshoot kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2971005 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2971005

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com