Τρόπος απενεργοποίησης της υπηρεσίας αναζήτησης υπολογιστή σε έναν τομέα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 297789 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει το σύνολο των αρχείων δέσμης που μπορείτε να εκτελέσετε από μια κεντρική θέση για τη διακοπή και απενεργοποίηση της υπηρεσίας αναζήτησης του υπολογιστή σε όλους τους σταθμούς εργασίας των Windows NT και διακομιστές μέλους που βασίζονται στα Windows NT σε έναν τομέα.

Περισσότερες πληροφορίες

Επιπρόσθετα με τα τρία αρχεία δέσμης, χρειάζεστε τα ακόλουθα βοηθητικά προγράμματα από το Windows NT Server Resource Kit:
 • Netdom.exe
 • Nnetsvc.exe
 • Rreg.exe

Πώς να σταματήσει την υπηρεσία αναζήτησης υπολογιστή

 1. Δημιουργήστε ένα αρχείο δέσμης Member.bat Stopbrow.bat και Stopbrow2.bat.

  Κωδικός για το αρχείο Member.bat

  @ECHO OFF
  NETDOM MEMBER > MEMBER.TXT
  FOR /F "skip=6 tokens=4" %%i IN (MEMBER.TXT) DO ECHO %%i >> SERVERS.TXT
  					

  Κωδικός για το αρχείο Stopbrow.bat

  @ECHO OFF
  FOR /F "tokens=1" %%i IN (SERVERS.TXT) DO call stopbrow2.bat %%i
  					

  Κωδικός για το αρχείο Stopbrow2.bat

  @echo off
  echo Processing computer %1 >> output.txt
  NETSVC /STOP %1 BROWSER >> output.txt
  REG UPDATE HKLM\System\CurrentControlSet\Services\Browser\Start=4 %1 >> output.txt
  					
 2. Τοποθετήστε τα τρία προηγούμενα αρχεία δέσμης και βοηθητικά προγράμματα κιτ πόρων σε ένα φάκελο και, στη συνέχεια, να τοποθετήσετε το φάκελο στον υπολογιστή που είναι η εκτέλεση των αρχείων δέσμης. Αυτός ο υπολογιστής πρέπει να είναι μέλος του τομέα στον οποίο θέλετε να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία αναζήτησης υπολογιστή.
 3. Εκτελέστε το αρχείο Member.bat, η οποία δημιουργεί δύο αρχείων κειμένου: Member.txt και Servers.txt. Το αρχείο Servers.txt περιλαμβάνει μια λίστα όλων των σταθμών εργασίας και διακομιστών-μελών του τομέα. Αυτό το αρχείο μπορεί να χρησιμεύσει ως λίστα των προορισμών για το αρχείο δέσμης Stopbrow.bat.
 4. Εκτελέστε το αρχείο Stopbrow.bat. Αυτό το αρχείο εξετάζει τη λίστα των υπολογιστών που παρατίθενται στο αρχείο Servers.txt και, στη συνέχεια, καλεί το αρχείο Stopbrow2.bat για να διακόψετε και στη συνέχεια απενεργοποιήστε την υπηρεσία αναζήτησης υπολογιστή σε κάθε υπολογιστή. Τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας, καταγράφονται στο αρχείο Output.txt, το οποίο αναθεώρηση για να καθορίσετε τους υπολογιστές στους οποίους είχε γίνει επιτυχής επεξεργασία.
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την αυτοματοποίηση εργασιών με τα αρχεία δέσμης στα Windows NT 4.0, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
173529Χρήση αρχείων δέσμης για την αυτοματοποίηση δικτύου εργασίες

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 297789 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbhowto kbmt KB297789 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:297789

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com