Δεν είναι δυνατή η εξαγωγή των προσαρμοσμένων ρυθμίσεων απορρήτου στον Internet Explorer 6

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 298626 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Στο διακομιστήΑπόρρητοκαρτέλα από τηΕπιλογές Internet (Internet Options)παράθυρο διαλόγου στον Internet Explorer, υπάρχει μια επιλογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εισαγάγετε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις απορρήτου από ένα αρχείο, αλλά δεν μπορείτε να εξάγετε αυτές τις ρυθμίσεις σε ένα αρχείο.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται επειδή δεν υπάρχει επιλογή για να εξαγάγετε τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις απορρήτου στον Internet Explorer.

Κατάσταση

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Περισσότερες πληροφορίες

Για πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία μιας προσαρμοσμένης απορρήτου ρυθμίσεων εισαγωγής αρχείου, ανατρέξτε στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms537344.aspx
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις απορρήτου στον Internet Explorer 6, κάντε κλικ στο κουμπί αριθμούς των άρθρων παρακάτω για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
283185Τρόπος διαχείρισης των cookies στον Internet Explorer 6
293222Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις απορρήτου για τον Internet Explorer 6

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 298626 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB298626 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:298626

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com