U ontvangt een foutbericht 'Kan Outlook de laatste keer niet starten' wanneer u Outlook start

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 298838 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Wanneer u Microsoft Outlook start, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
Outlook kan niet laatste tijd starten. Outlook starten in de veilige modus helpt u bij het corrigeren of identificeren van een opstartprobleem zodat het programma juist kan worden gestart. Voor sommige functies is mogelijk uitgeschakeld in deze modus.

Wilt u Outlook in de veilige modus start?

Meer informatie

Wanneer een probleem wordt gedetecteerd tijdens het opstarten, Outlook is het probleem opgelost of geïsoleerd, en kan het programma kan worden gestart met bepaalde Plug-ins en extensies uitgeschakeld.

U kunt klikken op Ja om Outlook te starten in de veilige modus in en uit alle invoegtoepassingen of extensies die niet kan worden gestart, of een beschadigde bron, bestand, register of sjablonen. Een lijst met uitgeschakelde items is toegankelijk via het dialoogvenster Uitgeschakelde Items


De lijst met uitgeschakelde items wilt bekijken, gebruikt u de volgende stappen uit:

Outlook 2010

 1. Klik op Optiesop het tabblad bestand .
 2. Selecteer in het dialoogvenster Opties van OutlookAdd-ins.
 3. In de sectie modules van het dialoogvenster Opties van Outlook selecteert u Uitgeschakelde Items in de lijst beherenen klik vervolgens op Zoeken.
 4. Om opnieuw een uitgeschakeld item inschakelt, selecteert u het item in het dialoogvenster Uitgeschakelde Items en klik vervolgens op inschakelen.
 5. Klik op sluiten en klik vervolgens op OK.

Outlook 2007

 1. Klik op Vertrouwenscentrumin het menu Extra .
 2. Selecteer in het dialoogvenster VertrouwenscentrumAdd-ins.
 3. In de sectie invoegtoepassingen van het Vertrouwenscentrum selecteert u Uitgeschakelde Items in de lijst beheren en klik vervolgens op Zoeken.
 4. Om opnieuw een uitgeschakeld item inschakelt, selecteert u het item in het dialoogvenster Uitgeschakelde Items en klik vervolgens op inschakelen.
 5. Klik op sluitenen klik vervolgens op OK.

Outlook 2003 en eerdere versies van Outlook

 1. Klik in het menu Help op Info.
 2. Klik op Uitgeschakelde itemsin het dialoogvenster Info over Microsoft Office Outlook .
 3. Om opnieuw een uitgeschakeld item inschakelt, selecteert u het item in het dialoogvenster Uitgeschakelde Items en klik vervolgens op inschakelen.
 4. Klik op sluitenen klik vervolgens op OK.
Als u bepaalde items opnieuw inschakelen, moet u mogelijk opnieuw laden of opnieuw installeren van een invoegtoepassing inschakelen van een item niet noodzakelijkerwijs verhelpt de oorzaak van het probleem; een item dat u inschakelt kan de volgende keer dat u Outlook start weer in de lijst met uitgeschakelde items worden geplaatst.

Als u op Neeklikt, probeert Outlook normaal te starten zonder iets uit te schakelen. U moet deze optie kiezen als gevolg van onjuist is afgesloten of andere systeemprobleem dat u weet niet ernstig genoeg is om Outlook te starten in de veilige modus.

Eigenschappen

Artikel ID: 298838 - Laatste beoordeling: zaterdag 16 november 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2010
Trefwoorden: 
kbstartprogram kberrmsg kbinfo kbmt KB298838 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 298838

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com