server Exchange experiențe probleme de performanță atunci când un emulator PDC este utilizată pentru DSAccess sau ADAcess

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 298879 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Implicit, DSAccess sau ADAccess alege primar de domeniu (PDC) controller emulator opera?iunile rol Cordonator de replicări computer pentru a gestiona cererile în Microsoft Exchange. Această acțiune poate duce la o performanță slabă în cazul în care alte programe non-Exchange sunt face uz grele de PDC emulator.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, utilizați una dintre următoarele metode, în funcție de situația dumneavoastră.

Metoda 1: Microsoft Exchange 2000 Server și versiunile ulterioare

Pentru a rezolva această problemă în Exchange 2000 Server și versiunile ulterioare, adăugați MinUserDC valoarea registry pentru a exclude PDC emulator din Listă tabel server că pot utiliza Exchange.

Important Această secțiune, metoda sau activitate conține pași care-ți spun cum să modificați registry-ul. Cu toate acestea, ar putea apărea probleme grave dacă modificați registry incorect. Prin urmare, asigurați-vă că urmați acești pași, cu atenție. Pentru o protecție sporită, rezervă de registry, înainte de a se modifica. Apoi, restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă și restaurați registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum la spre spate sus și restaurarea registry în Windows

Pentru a adăuga valoarea de registry MinUserDC, urmați acești pași:
 1. Porniți Registry Editor.
 2. Găsiți și apoi faceți clic pe următoarea subcheie din registry:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\MSExchangeDSAccess\Profiles\Default
  Notă În server Exchange 2007 și server Exchange 2010, găsiți subcheia MSExchangeADAccess în loc de subcheia MSExchangeDSAccess.
 3. Pe Editare meniu, faceți clic pe Adăuga valoare, apoi adăugați următoarea valoare de registry:
  Nume de valoare: MinUserDC
  Tip de date: REG_DWORD
  Date valoare: Necesități

  Notă Intrarea MinUserDC determină cât de multe controlere de domeniu utilizator totală trebuie să fie disponibile pentru excluderea de emulator PDC pentru a activa. Valoarea care este configurat pentru intrarea registry MinUserDC este numărul maxim de controlere de domeniu să contactați înainte de PDC emulator este contactat. De exemplu, când setați MinUserDC la 4, acest lucru se configurează DSAccess pentru a exclude PDC emulator numai atunci când există un total de patru controlerele de domeniu. Când această condi?ie este îndeplinită, PDC emulator este exclus de la utilizarea și DSAccess comunică numai cu controlerii de domeniu trei rămase.
 4. Ieșire registru redactor.
Note
 • Aveți pentru a aplica modificarea registry că acest articol descrie indiferent de pachetul pachet Service Pack instalat.
 • În server Exchange Enterprise Edition, subcheia profiluri și Subcheia implicit nu sunt disponibile. Trebuie să creați aceste subchei în server Exchange Enterprise Edition.
 • Atunci când se determina o valoare pentru MinUserDC, ia în considerare ecua?ia n - 1, unde n este egal cu numărul total de controlere de domeniu în site-ul. Acest număr include PDC emulator. Scădeți 1 din acest număr, și suma ar fi valoarea pe care o introduceți pentru MinUserDC.
Metoda 2: Serverul Exchange 2007 și server Exchange 2010

În server Exchange 2007 și server Exchange 2010, puteți utiliza un cmdlet pentru a configura componenta ADAccess pentru a exclude un controler de domeniu special sau o listă notificare de controlere de domeniu de utilizare. Pentru aceasta, utilizați comanda Set-ExchangeServer împreună cu opțiunea de StaticExcludedDomainControllers .

Următorul exemplu arată cum se utilizează comanda Set-ExchangeServer pentru a exclude unul sau mai multe controlere de domeniu de utilizare. În plus, acest exemplu arată cum se verifică starea de mediu Exchange după ce executați comanda Set-ExchangeServer .

În acest exemplu, aveți următoarele servere:
Reduceți tabelulMăriți tabelul
nume gazdăDomeniuRol
E2K7-1contoso.comSchimb de Server 2007
DC-1contoso.comcontroler de domeniu împreună cu operațiuni PDC
DC-2contoso.comcontroler de domeniu
DC-3contoso.comcontroler de domeniu
Pentru a utiliza comanda Set-ExchangeServer să excludă controlerii de domeniu trei care sunt listate în acest tabel de utilizare pentru componenta DSAccess, urmați acești pași:
 1. Porniți Componentă de administrare Exchange. Pentru aceasta, faceți clic pe Start, indicați spre Toate programele, indicați spre Microsoft server Exchange 2007, apoi faceți clic pe Componentă de administrare Exchange.
 2. La linia Către de comandă, tastați comanda următoare, și apoi apăsați Enter:
  Set-ExchangeServer-identitate E2K7-1.contoso.com - StaticExcludedDomainControllers: dc-1.contoso.com,dc-2.contoso.com,dc-3.contoso.com
  Această comandă exclude DC-1, DC-2 și DC-2 de la utilizarea de către serverul care este numit E2K7-1.

  Notă În această comandă, specificați nume de domeniu complet de controlerii de domeniu individuale utilizând o listă notificare separată prin virgulă, care nu conțin spații între fiecare intrare.
 3. Pentru a verifica Listă tabel de controlere de domeniu excluse, tastați următoarea comandă și apoi apăsați Enter:
  Ia-ExchangeServer-identitate E2K7-1.contoso.com-status | FL nume, StaticExcludedDomainControllers
Notă Dacă doriți să eliminați modificările pe care le-ați făcut și a reveni la comportamentul implicit de schimb, tip următoarea comandă la promptul Componentă de administrare Exchange, și apoi apăsați Enter:
Set-ExchangeServer-identitate E2K7-1.contoso.com - StaticExcludedDomainControllers:$ null

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

În server Exchange 2007 și server Exchange 2010, utilizați cmdlet-ul Set-ExchangeServer pentru a configura componenta ADAccess pentru a exclude un controler de domeniu special sau o listă notificare de controlere de domeniu de utilizare. Nu aveți pentru a edita registry atunci când utilizați cmdlet-ul Set-ExchangeServer . Cu toate acestea, ar trebui să utilizați precauție când utilizați cmdlet-ul Set-ExchangeServer pentru a exclude un controler de domeniu din utilizare. De exemplu, dacă domeniul are Domain_Controller_A și Domain_Controller_B, și utilizați cmdlet-ul Set-ExchangeServer excluderea Domain_Controller_A la utilizarea, server Exchange se dezactivare de lucru dacă Domain_Controller_B nu este disponibilă.

Aveți posibilitatea să adăugați MinUserDC valoarea registry pentru a exclude PDC emulator din utilizarea de componenta ADAccess. Atunci când se utilizează valoarea de registry MinUserDC, puteți seta un nivel minim de resurse de controler de domeniu înainte de server care a rolului de PDC Emulator este activat pentru a gestiona cererile de schimb. Valoarea de registry MinUserDC are următoarele avantaje față de utilizând cmdlet-ul Set-ExchangeServer :
 • Atunci când se utilizează valoarea de registry MinUserDC, controlerul de domeniu care a rolului de emulator PDC este încă disponibil pentru utilizare dacă celelalte toate controlerele de domeniu nu reușesc. Dacă utilizați cmdlet-ul Set-ExchangeServer , controlerul de domeniu care a rolului de emulator PDC permanent este exclusă.
 • Când utilizați valoarea de registry MinUserDC și apoi mutați rolul PDC Emulator la un controler de domeniu diferit, controlerul de domeniu că acum gazde rolul PDC Emulator este exclus automat de la utilizați componenta ADAccess și controlerul de domeniu care anterior găzduit rolul PDC Emulator este disponibil pentru a gestiona cererile de schimb.

  Dacă utilizați cmdlet-ul Set-ExchangeServer , și rolul PDC Emulator este mutat în alt controler de domeniu, trebuie să executați cmdlet-ul Set-ExchangeServer din nou pentru a actualiza Listă tabel StaticExcludedDomainControllers. Dacă nu executați cmdlet-ul Set-ExchangeServer din nou, controlerul de domeniu care găzduiește rolul PDC Emulator după mutarea vor fi disponibile pentru a gestiona cererile de schimb. În plus, controlerul de domeniu care anterior găzduit rolul PDC Emulator încă va fi exclus.

REFERINȚE

Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
316300ID eveniment 2080 la MSExchangeDSAccess
812848 linia Către ISDN face conexiune la distanță WAN site-uri la fiecare 15 minute


Pentru mai multe informații despre comanda Set-ExchangeServer , vizitați următorul site Web Microsoft:

http://technet.Microsoft.com/en-us/library/bb123716.aspx

Proprietă?i

ID articol: 298879 - Ultima examinare: 23 martie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
 • Microsoft Exchange 2000 Server Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
 • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Cuvinte cheie: 
kbexpertiseadvanced kbbug kbfix kbmt KB298879 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:298879

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com