Σφάλμα 792: Η προσπάθεια σύνδεσης L2TP απέτυχε επειδή η διαπραγμάτευση ασφαλείας εκτός χρονικού ορίου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 299307 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν επιχειρείτε να πραγματοποιήσετε μια σύνδεση Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) από έναν υπολογιστή-πελάτη με Windows XP L2TP σε ένα διακομιστή που βασίζεται σε Windows XP υπηρεσία δρομολόγησης και απομακρυσμένης πρόσβασης, μπορείτε να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Σφάλμα 792: Η προσπάθεια σύνδεσης L2TP απέτυχε διότι έληξε το χρονικό όριο της διαπραγμάτευσης ασφαλείας.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει επειδή έχετε ήδη κοινόχρηστο κλειδί που έχει ρυθμιστεί στον υπολογιστή-πελάτη, αλλά το κλειδί δεν είναι ρυθμισμένη στο διακομιστή της υπηρεσίας δρομολόγησης και απομακρυσμένης πρόσβασης. Εάν ορίσετε αυτόν τον τύπο ρύθμισης παραμέτρων, μπορείτε να λαμβάνετε το μήνυμα λάθους, ακόμα και αν έχουν ρυθμιστεί έγκυρα πιστοποιητικά και ο υπολογιστής-πελάτης και ο διακομιστής.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, καταργήστε το ήδη κοινόχρηστο κλειδί από τον υπολογιστή-πελάτη ώστε να προκύψει μια διαδικασία διαπραγμάτευσης ασφαλείας (χρησιμοποιώντας το στοιχείο "Πιστοποιητικά"):
  1. Στον πίνακα ελέγχου, κάντε διπλό κλικΣυνδέσεις δικτύου.
  2. Κάτω από τοΕικονικό ιδιωτικό δίκτυοενότητα προφίλ με δεξιό κλικ στο πρωτόκολλο L2TP σύνδεσης που θέλετε να τροποποιήσετε και στη συνέχεια κάντε κλικΙδιότητες (Properties).
  3. Στο διακομιστήSecurityκαρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπίΡυθμίσεις IPSec.
  4. Κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή τουΉδη κοινόχρηστο κλειδί χρησιμοποιείται για έλεγχο ταυτότηταςπλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
  5. Κάντε κλικOkΓια να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου από το προφίλ σύνδεσης.

Κατάσταση

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Περισσότερες πληροφορίες

Ένα ήδη κοινόχρηστο κλειδί έχει ρυθμιστεί σε έναν υπολογιστή-πελάτη με πρωτόκολλο L2TP, η διαδικασία διαπραγμάτευσης ασφαλείας δεν επιχειρεί να χρησιμοποιήσετε πιστοποιητικά για έλεγχο ταυτότητας, ακόμα και αν υπάρχει ένα έγκυρο πιστοποιητικό.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με άλλες πιθανές αιτίες του σφάλματος 792, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
247231Το Αναγνωριστικό συμβάντος 20111, σφάλμα 792 ή σφάλμα 781 κατά τη δημιουργία μιας σύνδεσης L2TP/IPSec
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση των παραμέτρων L2TP και τα πιστοποιητικά, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
253498Τρόπος εγκατάστασης ενός πιστοποιητικού για χρήση με ασφάλεια IP

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 299307 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kberrmsg kbprb kbmt KB299307 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:299307

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com