A Titkos másolat mező megjelenítése az Outlook programban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 299804 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Titkos másolat mező alapértelmezés szerint nem jelenik meg a Microsoft Outlook programban.

További információ

A Titkos másolat mező alapértelmezés szerint nem jelenik meg az új e-mail üzenetekben. Ez azért van így, hogy csökkenjen a képernyő zsúfoltsága azáltal, hogy a ritkábban használt elemek nem jelennek meg az azonnali nézetben.

A Titkos másolat mező megjelenítéséhez használja az alábbi módszerek egyikét attól függően, hogy a Microsoft Word programot vagy az Outlook e-mail szerkesztőjét használja a levelek szerkesztéséhez.

1. módszer: Az Outlook 2002 vagy az Outlook 2003 programot használja, és a Word programot használja e-mail szerkesztőként

A Titkos másolat mező megjelenítéséhez tegye az alábbiakat:
  1. Nyisson meg egy új üzenetet.
  2. Kattintson a Beállítások gomb melletti nyílra a Beállítások menü megjelenítéséhez.
  3. Kattintson a Titkos másolat parancsra.

2. módszer: Az Outlook 2002 vagy az Outlook 2003 programot használja, és az Outlook programot használja e-mail szerkesztőként

A Titkos másolat mező megjelenítéséhez tegye az alábbiakat:
  1. Nyisson meg egy új üzenetet.
  2. Kattintson a Nézet menü Titkos másolat mező parancsára. Ha a Titkos másolat mező parancs nem jelenik meg a Nézet menüben, a Testreszabott menük és eszköztárak csoportban engedélyezve van a vonatkozó beállítás. A teljes Nézet menü megjelenítéséhez kattintson duplán a Nézet menüre.

3. módszer: Az Outlook 2007 programot használja

A Titkos másolat mező megjelenítéséhez tegye az alábbiakat:
  1. Nyisson meg egy új üzenetet, majd kattintson a Beállítások fülre.
  2. A Mezők csoportban kattintson a Titkos másolat mező megjelenítése gombra.

Megjegyzés: Az alábbi példa bemutatja a titkos másolat mező működését.
Feladó: Balázs
Címzett: Ágnes; Miklós
Titkos másolat: Péter; Dániel

Ebben a példában Balázs az üzenetet négy személynek küldte el: Ágnesnek, Miklósnak, Péternek és Dánielnek. A Címzett mezőben szereplő címzettek nem értesülnek arról, hogy a Titkos másolat mezőben szereplő személyek is megkapták az üzenetet. A fenti példában Ágnes és Miklós nem értesül arról, hogy Péter és Dániel is megkapta az üzenetet. A Titkos másolat mezőben szereplők sem értesülnek egymásról. A fenti példában Péter nem értesül arról, hogy Dániel is megkapta az üzenet egy példányát, de arról értesül, hogy Miklós és Ágnes megkapta azt.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 299804 - Utolsó ellenőrzés: 2010. május 13. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbhowto KB299804
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com