Kan geen FTP-mappen installeren tijdens de installatie van Internet Explorer 6

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 299893 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

In Internet Explorer 6 Setup een bericht wordt weer gegeven in deOpties voor onderdelenhet dialoog venster dat dat aangeeft deUitbreidingen van Internet Explorer-browseroptie toevoegt"grafische FTP." Echter graphical file transfer protocol (FTP) Helper (ook wel bekend als FTP-mappen, Web-Based FTP of map weergave voor FTP-sites) is niet geïnstalleerd of bijgewerkt door Internet Explorer 6 Setup.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de beschrijving van deUitbreidingen van Internet Explorer-browsertijdens Setup de optie ten onrechte wordt aangegeven dat het hulp programma voor grafische FTP wordt geïnstalleerd. Ontwerp, Internet Explorer 6 niet installeren of bijwerken van het hulp programma voor grafische FTP (het bestand Msieftp bestand). HetUitbreidingen van Internet Explorer-browseroptie in Internet Explorer 6 installeert alleen ondersteuning voor het insluiten van letter typen en voor identiteitsbeheer (voor gebruik met Outlook Express-identiteiten) op Microsoft Windows 98, Microsoft Windows 98 Tweede editie, Microsoft Windows Millennium Edition (ME) en Microsoft Windows NT 4. 0.

Workaround

Dit probleem omzeilen als u Windows 98 of Windows NT 4. 0 uitvoert, kunt u het hulp programma voor grafische FTP installeren door het installeren van deUitbreidingen van Internet Explorer-browserde optie met Internet Explorer versie 5.x, of het besturings systeem bijwerkt naar Windows 98 Tweede editie, Windows Me of Microsoft Windows 2000.

Als u Windows 98 Tweede editie, Windows Me of Windows 2000 uitvoert, is het hulp programma voor grafische FTP reeds geïnstalleerd.

Voor meer informatie over het installeren van FTP Folders in Internet Explorer 5. x, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
217888Installeren en gebruik FTP-mappen
OPMERKING: Als u Internet Explorer 6 al hebt geïnstalleerd onder Windows 98 of Windows NT 4. 0, u moet verwijderen voordat u installeren hetUitbreidingen van Internet Explorer-browseroptie voor Internet Explorer 5.x.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.

Meer informatie

Omdat Internet Explorer 6 alleen de kernbrowser, script ing en Outlook Express 6 op Windows 2000-bestanden installeert deMinimaal installeren of uw browser aanpassenoptie is niet beschikbaar tijdens de installatie. Daarom deOpties voor onderdelenhet dialoog venster is niet beschikbaar voor u deUitbreidingen van Internet Explorer-browseroptie in Windows 2000.

Het hulp programma voor grafische FTP wordt geïnstalleerd wanneer u de volgende Microsoft-producten installeert:
 • Internet Explorer 5.x
 • Windows 98 Tweede editie
 • Windows Me
 • Windows 2000

Eigenschappen

Artikel ID: 299893 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 op de volgende platformen
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows® 2000 Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Trefwoorden: 
kbdocerr kbenv kbprb kbmt KB299893 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:299893

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com