Lijst van de locatie voor afspraken of vergaderingen opnieuw instellen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 300579 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
BelangrijkDit artikel bevat informatie over het wijzigen van het register. Controleer of de back-up van het register voordat u aanbrengt wijzigingen. Zorg ervoor dat u hoe u het register herstellen weet als er een probleem optreedt. Voor meer informatie over de back-up, terugzetten en het register te wijzigen, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
256986Beschrijving van het Microsoft Windows-register
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe u opnieuw deLocatieveld in een afspraak item of in een vergaderverzoek in Microsoft Outlook.

Meer informatie

Afspraak items en vergaderverzoeken in Outlook hebt u eenLocatieveld. Dit veld bevat een lijst met items die u eerder hebt ingevoerd. De lijst kan tamelijk groot geworden en verouderde locaties kan bevatten. Daarom wellicht moet u de vermeldingen verwijderen uit de lijst.

Ga als volgt te werk om de lijst opnieuw instellen door het verwijderen van de subsleutel registervermelding,

WaarschuwingEr kunnen ernstige problemen optreden als u het register foutief wijzigt met de register-Editor of met een andere methode. Wellicht moet deze problemen het besturings systeem opnieuw te installeren. Microsoft kan niet garanderen dat deze problemen kunnen worden opgelost. Wijzig het register voor uw eigen risico.
 1. Klik op deStartknop, wijst uUitvoeren, en typ vervolgensRegedit.
 2. Zoek deLocationMRUvermelding onder de volgende registersubsleutel, al naargelang de versie van Microsoft Windows waarmee u werkt:
  Outlook 2007
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Preferences
  Outlook 2003
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Preferences
  Outlook XP
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook\Preferences
 3. Op deBewerkenmenu, klikt u opVerwijderen.
Als u de subsleutel registervermelding verwijderen en vervolgens een afspraak of een vergaderverzoek maken met een waarde in deLocatieveld, deLocationMRUpost is gemaakt.

OpmerkingEr is geen ondersteunde methode enkele items in de lijst met vermeldingen wijzigen. De subsleutel hele registervermelding voor de subsleutel registervermelding correct worden gemaakt, moet u verwijderen.

Eigenschappen

Artikel ID: 300579 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbhowto kbmt KB300579 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:300579

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com