Fout bericht 'Winword. exe heeft fouten gegenereerd en wordt gesloten door Windows' wanneer u rechtsklikt op een frame-anker in Word 2000

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 300861 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

In een Microsoft Word 2000-document wanneer u klikt op een tabel in een frame en vervolgens rechter frame-anker, wordt de volgende fout weer gegeven bericht:
Winword. exe heeft fouten gegenereerd en wordt gesloten door Windows. U moet het programma opnieuw start. Wordt een fouten log boek gemaakt.

Oorzaak

Meestal wanneer u een woord dat is gespeld rechter onjuist of is grammaticaal onjuist is, de juiste spelling of grammatica snelmenu wordt weer gegeven. Wanneer u het anker in plaats van rechter de Word, Word nog steeds probeert om de spelling of grammatica snelmenu weer te geven. Omdat de context niet juist, Word reageert niet meer is, en de fout bericht dat wordt beschreven in de sectie "Symptomen" wordt weer gegeven.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, krijgen de nieuwste servicepack voor Microsoft Office 2000. Voor meer informatie klikt u op de volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base te bekijken:
276367Office 2000: Het verkrijgen van het meest recente Service Pack voor Office 2000

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld aan het begin van dit artikel.

Dit probleem werd voor het eerst verholpen in de Word 2000 Update: 25 April 2002.

Eigenschappen

Artikel ID: 300861 - Laatste beoordeling: maandag 24 februari 2014 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Word 2000 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbhotfixserver kbqfe kboffice2000sp3fix kbbug kberrmsg kbfix kboffice97presr3fix kbmt KB300861 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:300861

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com