Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με την τοποθεσία Web ή η απόκτηση πρόσβασης σε ορισμένες υπηρεσίες τοποθεσιών Web

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 301455 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ενδέχεται να μην μπορείτε να συνδεθείτε με μια συγκεκριμένη τοποθεσία Web ή η απόκτηση πρόσβασης σε ορισμένες υπηρεσίες σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία Web. Στην τοποθεσία Web μπορεί να εμφανίσει ένα μήνυμα που δηλώνει ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα υποστηριζόμενο πρόγραμμα περιήγησης ή ότι το πρόγραμμα περιήγησης δεν υποστηρίζει πλαίσια, τα cookies, java ή κάποια άλλη τεχνολογία που υποστηρίζεται από την έκδοση του Internet Explorer που εκτελείτε.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν η τοποθεσία Web αποκλείει εκδόσεις beta του Internet Explorer, νεότερες εκδόσεις του Internet Explorer που δεν έχουν δοκιμαστεί με την τοποθεσία Web ή παλαιότερες εκδόσεις του Internet Explorer που παρουσιάζουν γνωστά θέματα που αφορούν τη χρήση της τοποθεσίας Web.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Επικοινωνήστε με το διαχειριστή της τοποθεσίας Web για να προσδιορίσετε αν η τοποθεσία Web αποκλείει την έκδοση του Internet Explorer που χρησιμοποιείτε για ένα έγκυρο λόγο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως μπορέσετε να επιλύσετε αυτό το ζήτημα αναβαθμίζοντας σε μια νεότερη έκδοση του Internet Explorer ή κατά την απεγκατάσταση για να χρησιμοποιήσετε μια παλαιότερη έκδοση του Internet Explorer.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον προσδιορισμό της έκδοσης του Internet Explorer που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
164539Τρόπος προσδιορισμού της εγκατεστημένης έκδοσης του Internet Explorer
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω της φύσης ευαίσθητα ορισμένες υπηρεσίες τοποθεσίας Web (για παράδειγμα, τραπεζικές υπηρεσίες), οι διαχειριστές τοποθεσίας Web ενδέχεται να αποκλείσει όλες τις εκδόσεις beta του Internet Explorer ή εκδόσεις του Internet Explorer ότι αυτοί δεν είχε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους τοποθεσία Web.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 301455 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinterop kbnetwork kbprb kbmt KB301455 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:301455

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com