Το αρχείο INF: Θύρες TCP που χρησιμοποιούνται από τις υπηρεσίες OLAP κατά τη σύνδεση μέσω ενός τείχους προστασίας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 301901 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Τα τείχη προστασίας που χρησιμοποιούνται συχνά για την ασφάλεια και πολλά τείχη προστασίας έχουν ρυθμιστεί για να απενεργοποιήσετε τις θύρες TCP που χρησιμοποιούνται από το 2000 οι υπηρεσίες ανάλυσης Microsoft και Microsoft OLAP Services 7.0. Συνεπώς, κατά την ανάπτυξη των υπηρεσιών OLAP του πελάτες μέσω intranet, extranet ή internet, θα πρέπει να εξετάσετε τις θύρες TCP που χρησιμοποιούνται από τον υπολογιστή-πελάτη και του διακομιστή.

Περισσότερες πληροφορίες

OLAP Services 7.0 χρησιμοποιεί ΤΙΣ θύρες TCP 2393 και 2394. Microsoft έχει δεσμευτεί επίσης ΤΙΣ θύρες UDP 2393 και 2394, ωστόσο, ΤΙΣ θύρες UDP 2393 και 2394 δεν χρησιμοποιούνται από τις υπηρεσίες OLAP. Οι υπηρεσίες ανάλυσης χρησιμοποιεί τη θύρα TCP 2725. Για συμβατότητα με παλαιότερες εκδόσεις, υπηρεσίες ανάλυσης χρησιμοποιεί ΤΙΣ θύρες TCP 2393 και 2394 όταν είστε συνδεδεμένοι με έναν υπολογιστή-πελάτη OLAP Services 7.0.

Οι συνδέσεις που χρησιμοποιούν HTTP παρουσιάστηκαν με τις υπηρεσίες ανάλυσης. Αυτή η μέθοδος σύνδεσης επιτρέπει η υπηρεσία ® Συγκεντρωτικού Πίνακα για τη διοχέτευση μέσω τείχους προστασίας ή διακομιστές μεσολάβησης για το διακομιστή των υπηρεσιών ανάλυσης. Κατά τη σύνδεση με τις υπηρεσίες ανάλυσης χρησιμοποιώντας HTTP, η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω του Microsoft Internet Information Services (IIS). Η θύρα που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της σύνδεσης καθορίζεται από την προεπιλεγμένη θύρα της τοποθεσίας Web. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η προεπιλεγμένη θύρα της τοποθεσίας Web έχει οριστεί 80 (ή 443) εάν χρησιμοποιείται ασφαλές επίπεδο Sockets [SSL].

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση 8.0 υπηρεσιών ανάλυσης χρησιμοποιώντας μια σύνδεση HTTP, ανατρέξτε στο θέμα "Σύνδεση με HTTP" στα ηλεκτρονικά βιβλία SQL Server Books Online.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 301901 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server OLAP Services
  • Microsoft SQL Server 2000 Analysis Services
Λέξεις-κλειδιά: 
kbproductlink kbinfo kbmt KB301901 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:301901

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com