Cum se creează un ansamblu cu un nume puternic în.NET Framework SDK

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 302340 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

REZUMAT

Ansamblurile poate fi asociată o semnătură criptografice numit un nume puternic, care prevede nume de sign-in unicitatea Adunarea și împiedică cineva de la preluarea nume de sign-in dumneavoastră Adunării (nume spoofing). Dacă sunteți implementarea un ansamblu care vor fi partajate între mai multe aplicații de pe același computer, trebuie să aibă un nume puternic. Acest document descrie cum să creați o Adunarea cu un nume puternic.

Cerințe preliminare

Acest articol presupune că aveți instalat și sunt familiarizați cu Visual Studio .NET.

Crearea o adunare cu un nume puternic

 1. Utilizați instrumentul de nume puternic (Sn.exe), care vine cu.NET Cadrul Software Development Kit (SDK) pentru a genera o cheie criptografică pereche.

  Comanda următoare utilizează instrumentul nume puternic pentru a genera o noua pereche cheie ?i se depozitează într-un fișier numit TestKey.snk:
  sn -k Testkey.snk
  						
 2. Adăugați atributul particularizate corespunzătoare la sursa pentru compilator să emită Adunarea cu un nume puternic. Atribut care utilizați depinde dacă pereche cheie care este utilizat pentru semnarea este conținută într-un Fișier sau într-un recipient cheie în cadrul Cryptographic Service Provider (CSP). Pentru chei care sunt stocate într-un fișier, utilizați System.Reflection.AssemblyKeyFileAttribute atribut. Pentru chei care sunt stocate în CSP, utilizați System.Reflection.AssemblyKeyNameAttribute atribut.

  Următorul cod utilizează AssemblyKeyFileAttribute pentru a specifica nume de sign-in fișierului care conține cheia pereche.

  NOTĂ: În Microsoft Visual Basic, atributele nivel Adunării trebuie să apar ca declarațiile prima în fișier.Visual Basic.NET cod
  Imports System
  Imports System.Reflection
  
  <assembly:AssemblyKeyFileAttribute("TestKey.snk")>
  					
  C# cod
  using System;
  using System.Reflection;
  
  [assembly:AssemblyKeyFileAttribute("TestKey.snk")]
  					

REFERINȚE

Pentru mai multe informații despre instrumentul de nume puternic (Sn.exe), consultați următoarele Microsoft .NET cadru instrumente Web site-ul:
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/k5b5tt23 (v=vs.80) .aspx
Pentru mai multe informații despre.NET cadru SDK, consultați următorul site Web Microsoft:
http://msdn.Microsoft.com/en-us/netframework/aa496123.aspx
Pentru mai multe informații despre atributele global, consultați C# Programmer's Reference.

Proprietă?i

ID articol: 302340 - Ultima examinare: 15 iunie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft .NET Framework 1.0
 • Microsoft .NET Framework 1.1
Cuvinte cheie: 
kbhowtomaster kbmt KB302340 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 302340

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com