Hogyan keresse a Rejtett- vagy Rendszerfájlokat a Windows Xp-ben

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 302347 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU302347
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A cikk a rejtett- és rendszerfájlok kereséséről szól a Windows XP-ben. A Windows XP Keresés csoportja eltér a korábbi Windows-okétól a rejtett és rendszerfájlok keresésében. Alapértelmezésben a Keresés nem jeleníti meg a rejtett- és rendszerfájlokat, ezért annak ellenére eredménytelen a keresés, hogy azok a fájlok léteznek a meghajtón.

További információ

A rejtett- és rendszerfájlok kereséséhez Windows XP-ben:
  1. Kattintson a Start gombra, majd a Keresés -re. Kattintson a Minden fájl és mappa -ra, majd a További speciális beállítások -ra.
  2. Kattintással tegyen pipát A rendszermappákban is és a Rejtett fájlok és mappák is jelölőnégyzetekbe.
MEGJEGYZÉS : Mivel a Windows Intéző és a Keresés csoport nem használ osztott beállításokat, a számítógépet nem kell úgy átállítani, hogy megjelenítse a rejtett és rendszerfájlokat a Mappa beállításaiban azok kereséséhez.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 302347 - Utolsó ellenőrzés: 2001. szeptember 5. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbhowto kbtool KB302347
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com