Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων του προσαρμοσμένου σφάλματος ανταλλαγής μηνυμάτων για την τοποθεσία Web των υπηρεσιών IIS

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 302570 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτός ο οδηγός βήμα προς βήμα περιγράφει τον τρόπο ρύθμισης των παραμέτρων Internet Information Services (IIS) για την αποστολή προσαρμοσμένων μηνυμάτων σφάλματος αντί για τα προεπιλεγμένα μηνύματα σφαλμάτων πρωτόκολλο μεταφοράς υπερκειμένου (HTTP).


Απαιτήσεις

Τα ακόλουθα στοιχεία περιγραφή του υλικού που συνιστώνται, λογισμικό, υποδομή δικτύου, δεξιότητες και Γνωσιακής και service pack που χρειάζεστε:
 • Υπηρεσίες Internet Information Services 5.0
 • Microsoft Internet Explorer 3.x, 4.x, 5.x

Ρυθμίστε τις παραμέτρους προσαρμοσμένων μηνυμάτων σφάλματος

Όταν ένας χρήστης προσπαθεί να συνδεθεί σε μια τοποθεσία Web και HTTP σφάλμα παρουσιάζεται, ένα γενικό μήνυμα αποστέλλεται πίσω στο πρόγραμμα περιήγησης-πελάτη με μια σύντομη περιγραφή του τι συνέβη κατά την προσπάθεια δημιουργίας μιας σύνδεσης. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους των υπηρεσιών IIS για την αποστολή προσαρμοσμένων μηνυμάτων σφάλματος αντί για τα προεπιλεγμένα μηνύματα λάθους με αντιστοίχιση σε ένα αρχείο ή με αντιστοίχιση σε μια διεύθυνση URL.


Προσθήκη προσαρμοσμένων μηνυμάτων σφάλματος με αντιστοίχιση σε αρχείο

Για να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα σφάλματος με αντιστοίχιση σε ένα αρχείο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Δημιουργήστε ένα αρχείο που περιέχει το προσαρμοσμένο μήνυμα σφάλματος και τοποθετήστε το σε ένα φάκελο.
 2. Στο συμπληρωματικό πρόγραμμα Υπηρεσίες Internet Information Services, επιλέξτε την τοποθεσία Web, εικονικό φάκελο, φάκελο ή αρχείο στο οποίο θέλετε να προσαρμόσετε μηνύματα σφαλμάτων HTTP και κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 3. Σχετικά με το Προσαρμοσμένα σφάλματα φύλλο ιδιοτήτων, μήνυμα σφάλματος HTTP επιλέξτε που θέλετε να αλλάξετε και κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία ιδιοτήτων.
 4. Με το Τύπος μηνύματος πλαίσιο, επιλέξτε Το αρχείο.
 5. Πληκτρολογήστε τη διαδρομή και το όνομα που οδηγεί στο προσαρμοσμένο μήνυμα σφάλματος ή χρησιμοποιήστε το Αναζήτηση το κουμπί για να εντοπίσετε το αρχείο στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

Προσθήκη προσαρμοσμένων μηνυμάτων σφάλματος με αντιστοίχιση σε μια διεύθυνση URL

Για να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα σφάλματος με αντιστοίχιση σε μια διεύθυνση URL, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Δημιουργήστε ένα αρχείο που περιέχει το προσαρμοσμένο μήνυμα σφάλματος και τοποθετήστε το σε έναν εικονικό φάκελο.
 2. Στο συμπληρωματικό πρόγραμμα Υπηρεσίες Internet Information Services, επιλέξτε την τοποθεσία Web, εικονικού καταλόγου, καταλόγου ή αρχείου στην οποία θέλετε να προσαρμόσετε μηνύματα σφαλμάτων HTTP και κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 3. Σχετικά με το Προσαρμοσμένα σφάλματα φύλλο ιδιοτήτων, μήνυμα σφάλματος HTTP επιλέξτε που θέλετε να αλλάξετε και κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία ιδιοτήτων.
 4. Με το Τύπος μηνύματος πλαίσιο, επιλέξτε ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ URL.
 5. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL που οδηγεί στο προσαρμοσμένο μήνυμα σφάλματος, πληκτρολογώντας τη διαδρομή για τη διεύθυνση URL, αρχίζοντας με το όνομα του εικονικού φακέλου. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

Ενεργοποίηση λεπτομερών προσαρμοσμένων μηνυμάτων σφάλματος

Των υπηρεσιών IIS διαθέτει το δικό της σύνολο προσαρμοσμένων σφαλμάτων, που παρέχουν πιο κατατοπιστικά ή "φιλικά" σχόλια από προεπιλογή μηνύματα σφαλμάτων HTTP 1.1. Αυτά τα λεπτομερή προσαρμοσμένα μηνύματα σφαλμάτων έχουν ρυθμιστεί από προεπιλογή στην προεπιλεγμένη τοποθεσία Web με το συμπληρωματικό πρόγραμμα IIS.


Ρύθμιση παραμέτρων των λεπτομερών μηνυμάτων σφάλματος

 1. Στο συμπληρωματικό πρόγραμμα Υπηρεσίες Internet Information Services, επιλέξτε την τοποθεσία Web, εικονικού καταλόγου, καταλόγου ή αρχείου στο οποίο θέλετε να προσαρμόσετε μηνύματα σφαλμάτων HTTP και κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 2. Σχετικά με το Προσαρμοσμένα σφάλματα η ιδιότητα φύλλου, επιλέξτε το προεπιλεγμένο μήνυμα σφάλματος HTTP που θέλετε να αλλάξετε και κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία ιδιοτήτων.
 3. Με το Τύπος μηνύματος πλαίσιο, επιλέξτε Το αρχείο.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση και αναζητήστε <drive letter=""></drive>: Όνομα \Winnt\Help\Iishelp\Common\File.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 302570 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Internet Information Services 5.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbgraphxlink kbhowto kbhowtomaster kbmt KB302570 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 302570
Αποποίηση ευθυνών για περιεχόμενο της Γνωσιακής Βάσης (KB) που έχει αποσυρθεί
This article was written about products for which Microsoft no longer offers support. Therefore, this article is offered "as is" and will no longer be updated.

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com