Boston BA735-digitale luidsprekers werken niet na upgrade naar Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 302710 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

De akoestische Boston BA735-luidsprekers werken niet nadat u uw Gateway essentiële 866 met Crystal geluids kaart in Microsoft Windows Millennium Edition (ME) naar Windows XP upgrade. Analoge luidsprekers of hoofd telefoon werkt wel wanneer u deze aansluit op de dezelfde aansluiting met de BA735-luidsprekers.

Dit probleem kan ook optreden op computers met Gateway met Sound Blaster Live! geluids kaart.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als u een stuur programma geen digitale uitgang op de dual-mode analoge/digitale geluids kaart voor Windows XP ondersteunt. Nadat u een naar Windows XP upgrade, wordt de digitale uitgang van de gedeelde digitale/analoge poort niet ingeschakeld. De geïntegreerde geluids kaart is ingesteld op analoge uitvoer modus en er is geen manier om te schakelen naar de digitale uitvoer.

Oplossing

Dit probleem wilt oplossen, kunt u contact opnemen met Gateway naar een stuur programma van Windows XP dat digitale uitvoer op de dual-mode analoge/digitale geluids kaart ondersteunt.

Dit probleem wilt omzeilen, gebruikt u analoge luidsprekers of hoofd telefoon.

Voor meer informatie over het inschakelen van digitale uitvoer voor het geluids apparaat als de knop Geavanceerd niet beschikbaar in de volume regelaars is, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
313022Er wordt geen Audio meer afgespeeld na installatie van de Sound Blaster Live! Geluids kaart

Status

Dit gedrag is inherent aan het ontwerp.

Meer informatie

De digitale uitgang van de gedeelde digitale/analoge poort werkt niet in de digitale modus in Windows XP, maar de analoge modus werkt.

OPMERKING: Zelfs met Windows Me, moeten de BA735-luidsprekers zijn aangesloten tijdens een cyclus power-on functie. Zie de volgende Gateway-website voor meer informatie over de Boston Acoustic-luidsprekers:
http://www.gateway.com
Microsoft biedt contact informatie van derden zodat u eenvoudig technische ondersteuning. Deze contact informatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft garandeert niet de juistheid van deze contact informatie van derden.

Eigenschappen

Artikel ID: 302710 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbbug kbmt KB302710 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:302710

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com